Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Кубок Украины
|
1034
0

Кубок Украины. 1/8 финала. Энергия - Интеркас - 2:2: "Гиганты" разберутся между собой в Киеве

"Энергетики" упустили победу на последних секундах

Волею сліпого жеребу «Енергія» за путівку в 1/8 фіналу Кубка України змушена боротися з київським «Інтеркасом». Обидві команди претендують на найвищі місця у всіх внутрішнніх змаганнях і очні зустріччі цих суперників завжди відзначаються безкомпромісною боротьбою. Не винятком стало останнє протистояння «Енергії» та «Інтеркасу».

Київська команда вийшла на майданчик Палацу спорту «Будівельник» надзвичайно зарядженою на боротьбу. Столичні футзалісти з перших хвилин почали застосовувати пресинг. Але особливо небезпечних моментів поблизу воріт львів’ян створювати їм вдавалося не часто. Першим удар у рамку воріт «Інтеркасу» завдав Ткаченко. Але його удар відбив кіпер гостей. Згодом пильність столичного воротаря перевірив Легчанов. Але марно… Небезпечно з-під ноги Татарінова пробивав Піддубний. Згодом усе той же Піддубний розпечатав ворота «інтеркасівців» – його перший удар зі штрафного парирував голкіпер, але з другої спроби «енергетик» не схибив – 1:0. Подвоїв перевагу своєї команди Федюк, який обіграв захисника київської команди і завдав влучного удару. Ще у першому таймі третій гол міг забити Паршиков, але, виходячи на «побачення» з воротарем гостей, він не спромігся завдати влучного удару.

Наприкінці першого тайму кияни в нападі заграли дещо гостріше. Спочатку Шевченко небезпечно пробивав зі штрафного, але Кардаш врятував команду від голу. За хвилину Дмитро Бондар знову зі штрафного небезпечно пробивав, але львівський кіпер виявився на місці. У другому таймі Шевченко, якому асистував Макаєв, вперше покарав господарів за провальну гру в захисті – 2:1. «Енергетики» надалі створювали гольові моменти, але до реалізації справа не доходила. В одному з епізодів Луців ефектно виводив на ударну позиції Піддубного, але вдало зіграв кіпер гостей.

Кульмінаційний момент у грі настав на останній хвилині гри -- Макаєв скористався помилкою Якуніна і зрівняв рахунок.

«Енергія»
: Кардаш – Паршиков, Легчанов, Брунько, Вацяк - Ткаченко, Якунін, Піддубний, Луців - Федюк, Бондар.
«Інтеркас»: Лисенко - Тригубець, Чепорнюк, Д. Бондар, Макаєв - Шуст, Шевченко, Татаринов, Скорий - Романов.

Судді: Дребужан (Мукачеве), Соболевський (Радомишль).

Голи: Піддубний (13), Федюк (15) - Шевченко (23), Макаєв (40).

Олександр Стефанків (президент “Енергії”):
–Як і очікувалося, боротьба була надзвичайно напруженою. Помітно, що команди добре вивчила одна одну. У першому таймі ми вели гру і двічі використали власні гольові моменти. У другій половині матчі «енергетики» чомусь зупинилися. Можливо, вони повірили у те, що зможуть вести гру, як і до цього. Але кияни дещо збільшили темп і створили небезпечні моменти поблизу наших воріт. Хоча обидва голи ми пропустили, перш за все, через власні помилки. Хочу відзначити дивне суддівство. Не скажу, що воно було упередженим, але все одно дивним.

www.energia.lviv.ua

 

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.