Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 05 апреля 2013, 13:05
5138
13

Андрей БАЛЬ: «Мы не оправдываем поступок Хачериди»

Представитель тренерского штаба «Динамо» рассказал о состоянии дел в команде

| Обновлено 05 апреля 2013, 13:05
5138
13

— Андрію Михайловичу, останні кілька тижнів лише сліпий не помічає увесь масштаб чергової інформаційної війни довк­ола вашого ФК. Чому виникає така ситуація?
— Тому що це комусь вигідно. Знаєте, як кажуть, шукайте тих, хто зацікавлений.

— Війна поза футболом якось позначається на тому, що потім відбувається безпосередньо на га­зоні?
— На мій погляд, особливо — ні. Ми просто намагаємося не звертати увагу на подібні речі, успішно абстрагуємося від усіляких підводних течій та продовжуємо працювати.

— Знаю, що запитання банальне, але які настрої панують напередодні прем’єрного українського «класичного» на «Олімпійському»? Адже, припускаю, тривала переможна серія «Шахтаря» в матчах із «Динамо» тисне…
— Чогось екстраординарного чи сенсаційного навіть за бажання розповісти вам не можу. Настрій хороший. Такий, яким він і має бути.

— Тижневий цикл до матчу з чинним чемпіоном якось відрізняється від аналогічного етапу підготовки щодо інших опонентів?
— Відмінності відсутні. Тренуємося в звичному режимі.

— Євген Хачериді, вочевидь, пропустить матч. Нині не знаємо достеменно, чи дискваліфікують основного захисника, але, судячи з усього, так і буде (розмова відбулася до офіційного рішення КДК ФФУ. – Г.К.). Як прокоментуєте момент імені «Хачериді — Бурдужан»?
— Усі ми люди емоційні: хтось більше піддається своїм поривам, хтось менше. На полі емоції пот­рібно тримати в певних межах, не дозволяти собі зайвого — це широковідомі правила. Хачериді не стримав емоції, такі справи…

— Уже не вперше не стримав… Чи отримає Євген покарання в клубі, крім імовірної дискваліфікації?
— Знаєте, ми в жодному випадку не захищаємо Хачериді: якщо у вас і склалося таке враження, то воно стовідсотково помилкове. Утім, із тим порушенням на форварді «Чорноморця» також не все так однозначно, як може здаватися. Гадаю, слід цю тему облишити.

— Тарас Михалик — безальтернативний кандидат на заміну Євгенові?
— У нас завжди є внутрішні резерви, є ті, хто може в потрібний момент вийти з лави запасних.

— Просто складається враження, якщо, не дай, Боже, щось станеться з Тарасом або Домагоєм Відою, то центрбеків фактично не залишається в першій команді…
— У нас є кілька універсальних виконавців.

— Чи погоджуєтеся, що останнім часом Михалик регресує? Випав із основи «Динамо», не вик­ликається до табору нацзбірної, постійно «привозить»…

— Це ваша думка. Я й на йоту не вважаю, що в Тараса спостерігається ігрова криза. Він досі футболіст першої команди, досі кандидат до збірної.

— Усе-таки є різниця між прос­то футболістом першої команди та стабільним гравцем основи…
— Тарас не грав, бо були виконавці, які на цьому етапі виявилися краще готовими. Ви ж розумієте, що ситуація має властивість дуже швидко змінюватися. У «Динамо» кожен може замінити кожного у випадку такої потреби.

— Натомість усе частіше компліменти лунають на адресу Домагоя Віди. Він зумів напрочуд оперативно адаптуватися в колективі?
— Відповім лише, що хороші слова на адресу хорватського захисника — заслужені.

— Наостанок запитання про Олександра Алієва, який постійно фігурує в чині голеадора чи асистента в матчах дубля. Має шанси повернутися?
— Шанси повернутися є в усіх. До Алієва претензій немає, ми задоволені тим, що віддає всі сили за дубль, але він чимало пропустив, а тому набирає форму.

— Якось довго набирає…
— Набиратиме стільки часу, скільки треба.

Гліб КОРНІЄНКО, «Український футбол»

 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Спасительный переезд: как Пулишич возрождает карьеру в Милане
Футбол | 28 марта 2024, 16:18 0
Спасительный переезд: как Пулишич возрождает карьеру в Милане

Рассказываем о ренессансе талантливого американца

Агент: «Судаков после Евро легко может стоить 150 миллионов евро»
Футбол | 28 марта 2024, 15:15 20
Агент: «Судаков после Евро легко может стоить 150 миллионов евро»

Никита Швец рассказал, как участие на чемпионате Европы увеличит стоимость украинских игроков

Комментарии 13
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Ossa8860
"Андрей БАЛЬ: «Мы не оправдываем поступок Хачериди»"
Ну и зря. За своих нужно стоять, а не сдавать по-свински. Можно дать подзатыльник в раздевалке, но от дисквалификации защищать. Он что, убил того Бурдужана? Покалечил? А ведь тот когда-то так уронил Хача на беговую дорожку, что мало кто встал бы. И, кстати, Папе что за удар шипами?
mizu
С Хачем тоже провели беседу судьи, но КДК это не остановило.
mizu
Он же не из ДК. Кто его накажет?
Одинокий волк
Да, уж, красавчеги! Пенальти не дают и очки недобирают на ровном месте ДД и МХ, вытаскивают периодически (кто бы это?) из шкафа лозанский скелет, для стимуляции игрового тонуса игроков МХ наверное, а информвойна, оказывается, ведется против ДК! Не смешите мои тапочки!
sanitarium
Меня больше всего интересует такой вопрос: за какой конкретный участок работы в Динамо отвечает сей "тренер"?
CHIVOKUNYA
У меня тоже есть "почему".
Почему не дисквалифицировали Срну за удушение Мандзюка?
Почему не дисквалифицировали Срну после умышленного фола с нанесением травмы против Инкума?
Почему не дисквалифицировали кро.торыбку за факи?
alexmshch
Ну по Ферне я ничего не скажу это как-то не ко мне, пардон не в кдк я работаю. А по Папе у меня единственные 2 отмазки почему его пост-фактум не дисквалифицировали: 1) судья после этого эпизода провел устную беседу с обоими, а значит эпизод по большей части исчерпан (внимание ему было уделено); 2) как-то я не заметил чтоб Папа еще и фак показывал трибунам. Может только ты это видел?!! Хача дисквалифицировали за 2 эпизода. А по Ферне?!! Почему не дисквалифицировали Алиева, когда он душил Спиридона, или я это запамятовал за сроком давности? Почему не дисквалифицировали за пинок под зад Шеву, вот только запамятовал в каком это матче было?
milan90
так почему ж его не наказали постфактум, как Хача??? И почему Фернандиньо только один матч получил за грубейший удар локтем в лицо!!!!
alexmshch
Ну Папу я оправдовать не буду, его немешало б тоже выгнать, некрасиво он поступил. Минимум желтая. Но это было на глазах у судьи и судья вынес устное замечание. А Хач просто пнул под зад лежачего. Некрасиво как-то.
milan90
а сколько пропустит Папа Гуйе???? ведь его поступок тоже брутальный и еамного опаснее возожными последствиями, чем Хачериди!
milan90
Почему-то за непристойный жест игрока шахтера рыбку не дисквалифицировали!!!
alexmshch
Андрей БАЛЬ: «Мы не оправдываем поступок Хачериди» Поступок или поступки?!!. КДК дисквалифицировало Хача за 2!!! поступка за пинок под зад и за непристойный жест.
Проскуров
— Андрію Михайловичу, останні кілька тижнів лише сліпий не помічає увесь масштаб чергової інформаційної війни довк­ола вашого ФК. Чому виникає така ситуація?
— Тому що це комусь вигідно. Знаєте, як кажуть, шукайте тих, хто зацікавлений.
Навіть тут відмітили - інформаційна війна є!