Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 31 октября 2022, 15:51
849
0

Женская молодежная сборная разошлась миром с Австрией

Украинская команда начала выступления во втором квалификационном раунде к ЧЕ-2013

| Обновлено 31 октября 2022, 15:51
849
0
Женская молодежная сборная разошлась миром с Австрией

Молодіжна жіноча збірна України з нічиєї в матчі проти Австрії розпочала свої виступи у другому кваліфікаційному раунді до ЧЄ-2013 року, що проходить в Шотландії.

В стартовому матчі у групового етапу збірна Данії прогнозовано здобула мінімальну перемогу над командою Шотландії. Наша ж команда розписала мирову з австрійською збірною.

Матч проти збірної Австрії, в якому через дискваліфікацію нашій команді не змогли допомогти провідні гравці − Аліна Шилова та Таміла Хіміч, вийшов досить напруженим. Українки володіли перевагою, про що свідчить і статистика матчу: п`ять ударів по воротам в України проти двох - у збірної Австрії, проте втілити її в забиті голи не змогли. Тож − нульова нічия.

Наступний матч наша збірна проведе 6-го квітня проти Шотландії, в іншому матчі групи зустрінуться команди Австрії та Данії.

Україна Австрія − 0:0

Україна: Познахірьова, Корсун, Молошик, Козиренко, Томілко, Фурманова, Шпак, Калініна, Кравець, Цибіна (Малахова, 59), Кочнєва.
Австрія: Цинсбергер, Еольд, Хаусбергер, Таботта, Харват, Зохор, Кон, Првулович, Дуйменович (Бауер, 73), Гатя, Штархль (Штокінгер, 46).

ФФУ

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.