Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 03 апреля 2013, 16:33
1572
5

Сборная Украины U-17: в ожидании соперника

В четверг украинская команду узнает своих соперников по финальной части ЧЕ

| Обновлено 03 апреля 2013, 16:33
1572
5
Сборная Украины U-17: в ожидании соперника

У четвер, 4 квітня, о 15:30 за київським часом відбудеться жеребкування фінальної стадії ЧЄ серед юнацьких збірних, складених з гравців до 17 років. Церемонія жеребкування буде транслюватися в прямому ефірі на офіційному сайті УЕФА.

Крім збірної України, яка посіла перше місце в групі 4 еліт-раунду кваліфікації, до фінальної частини першості континенту потрапили команди Словаччини (господар турніру), Хорватії (переможець групи 1), Австрії (група 2), Швеції (група 3), Швейцарія (група 5), Росія (група 6), Італія (група 7).
 
Відзначимо, що жоден з учасників ЧЄ-2012 в Словенії не пробився у фінальну стадію. Чинний чемпіон Європи - збірна Нідерландів, яка обіграла збірну Німеччини в двох останніх фіналах, цього разу поступилася путівкою Італії. А хорвати випередили у своїй групі двох інших колишніх переможців - збірні Франції та Іспанії. Росія, Англія і Португалія набрали по шість очок, але росіяни виявилися першими за додатковими критеріями. Також у фінальну стадію вийшли чемпіон Європи-2002 Швейцарія та Австрія, яка не виступала на цьому рівні дев'ять років.
 
Жеребкування проведе голова Комітету УЄФА з дитячо-юнацького та аматорського футболу Джим Бойс разом з послами турніру Любомиром Моравчиком і Віктором Печовскі. Збірна Словаччини потрапила в групу А під першим номером. Інші сім команд посіяні не будуть. Папірці з їх назвами просто дістануть по черзі з чаші і розподілять по групах в наступному порядку: B1, A2, B2, A3, B3, A4 і B4. Матчі групи А пройдуть в Жиліні і Дубниці-над-Вагом, групи В - у Нітрі і Злате-Моравце.
 
Матчі групового етапу будуть зіграні 5, 8 та 11 травня. По дві кращі команди з групу потраплять до півфіналу, а зустрічі цієї стадії пройдуть 14 травня в Жиліні. Там же три дні потому відбудеться і вирішальний поєдинок. Шість команд, що зайняли в групах перші три місця, будуть представляти Європу на чемпіонаті світу серед юнаків до 17 років, який пройде в ОАЕ з 17 жовтня по 8 листопада.

ФФУ

 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Veteran80
Откуда в Хабаровске азарбайджанцы?
Scouter7
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Habarovskiy
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Scouter7
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
alyoshenka
У кацапов одни хачики играют. Именно они вытащили никудышнюю сборную россии на столь престижный турнир