Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 02 апреля 2013, 09:03
1955
0

Енергія – Львівхолод – 6:1 + ВИДЕО

Діючий чемпіон України зіграв товариський матч з одним із лідерів першої ліги

| Обновлено 02 апреля 2013, 09:03
1955
0

У першому таймі «енергетики» забили три голи у ворота суперника, натомість пропустили у власні лише один. Степан Струк після передачі Павла Пічкурова відкрив рахунок у матчі, однак вихід сам на сам з Лисенком швидко реалізував Микола Грицина. До завершення першого тайму команда Миколи Сича свою перевагу втілила у ще два забиті м’ячі. Степан Струк оформив дубль, а Сергій Чепорнюк наприкінці тайму зміцнив перевагу своєї команди.

Загалом, у першому таймі команди на двох створили не надто багато гольових моментів. «Енергія» здебільшого позиційно атакувала, а «Львівхолод» намагався зловити суперника на контратаці. Найреальніший шанс вдруге пробити Лисенка мав Лаба. Утім, з близької відстані Володимир досвідченого воротаря «Енергії» не переграв. А екс-енергетик Андрій Федюк метрів із 9-ти влучив у стійку.

У другому таймі «енергетики» продовжили грати першим номером. «Львівхолод» також про атаку не забував, однак в підопічних Романа Кореня по-справжньому гольових моментів було мало. Натомість «енергетикам» у першій половині другого тайму вдалося забити ще два м’ячі. Рогачов завершив комбінацію після розіграшу штрафного, а Чепорнюк ефектно головою замкнув передачу Легчанова – 5:1.

Головний тренер «Енергії» Микола Сич наприкінці матчу прогнозовано пішов в бій з п’ятим польовим гравцем. Розіграти «зайвого» «енергетикам» не вдалося. Головний тренер «Львівхолода» Роман Корінь також скористався нагодою після тайм-ауту замінити воротаря на польового гравця. Утім, замість голу у ворота суперника, першоліговий колектив пропустив у власні. Воротар «Енергії» Петро Ільків, який у другому таймі замінив Лисенка, не схибив, пробиваючи по порожніх воротах суперника – 6:1.

Провівши спаринг на фоні втоми, «енергетики» впевнено перемогли «Львівхолод». Останні зіграли так як могли, а, мабуть, точніше так, як їм дозволив суперник. Немає сумнівів у тому, що цей спаринг буде корисним для обох команд, адже ігрову практику отримали усі футболісти, а тренери обох команд побачили слабкі місця своїх команд.

Вголос

 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.