Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 31 марта 2013, 11:15
6650
36

Игорь ХУДОБЯК: «Наверное, надо сделать программу про судей»

Капитан «Карпат» прокомментировал поединок с донецким «Шахтером»

| Обновлено 31 марта 2013, 11:15
6650
36
Игорь ХУДОБЯК: «Наверное, надо сделать программу про судей»

Після важкого та емоційного матчу капітан «зелено-білих» Ігор Худоб’як знайшов в собі сили, аби відповісти на запитання журналістів.

- Ігоре, градус сьогоднішньої гри відверто зашкалював. Гравці намагалися заспокоїти трибуни?
- Я підходив до них. Намагався жестами попросити вболівальників заспокоїтися.

- Наприкінці гри суддя показав тобі жовту картку. Ти за голову схопився...
- На мою думку, фолу там не було. Я йшов в підкат, зіграв в м’яч. Фернандіньо був збоку, я його не чіпав. Це четверта картка в сезоні. Наступний матч я пропущу.

- Арбітр вийшов на перший план у другому таймі?
- Не коментую дії суддів. Моя справа в футбол грати.

- Ви знову грали в меншості...
- Не знаю. Їхня справа судити - моя грати. Я нічого не можу сказати про це. Мабуть, треба таки дійсно телепрограму про суддів зробити...

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 36
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Nord-West
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
lvros
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
negrik1948
Ну,допустим Карпатам до Шахтёра ой как далеко,чтобы играть на равных,а ваш бред не поможет Худобяку набрать прежнюю форму.А судейство было нормальным,были ошибки в обе стороны.
fletch_64
В мене до судді один є закид - десь на 10-й хвилині матчу була така явна симуляція Тейшейрою пенальті... Така "шита білими нитками", недолуга, тому ОБОВ*ЯЗКОВО повинна була жовтою карткою попереджена. Повинна, але суддя тут МАЛОДУШІЄ своє проявив... Але ж банда копунів з кротовська це слушно сприйняла за мессідж: "Проканало! Суддя сьогодні НАШ!"... Втім, не вважаю, що він відверто підсуджував кротам,... з карткою САМЕ Худобяку - явно помилився,... але отой мессідж "з примруженням ока" до симуляцій кротів привів до того, шо Ферна та його банда просто стали лютувати й "давити" на суддю при будь яких рішеннях!... А як в першій половині піною сходив Циган, та горланив нервово безперервно!..А коли на 82-й хвилині ледь арбітр команди з поля не прибрав, спокійний був, не нервував, ба навіть. не перепитував ні в кого, шо там на полі діється!.... Між іншим, дайнецькі, які приписують варварство львівській "кузьмі" за ті пляшки та т.п. - достатньо подивитися, що на лавці донецький абсолютно спокійна атмосфера, вони ні голови в плечі не втягують, ні найменших ознак страху власне за своє здоров*я там немає!... Чистісінька імпровізована провокація кротів, за які так любить потім ухопитись пропаганда, та змалювати нам "бесчєловєчность єтіх западєнцев"!...
А показав би арбітр ту картку за симуляцію, то Або Тейшейра свою другу значно раніше отримав, або узяв себе в руки; а уся команда відчула би тоді справжній арбітраж! Втім, по відношенню до кротів - це з розряду фантастики!... Тому потім в Європах повні штани з перепугу гравці ФК КОпанка роблять, бо відвикають від боротьби та , власне, гри в футбол!
fletch_64
Ну, Худобяку картка там, або привидилась судді, або "поправку" треба робити на акторські таланти Фернандіньо, що ввести в оману можуть навіть неупередженного спостерігача!
Але Ігорко! Скільки ти, ..., можешь браку технічного робити?!!... Втрачати м*яча саме тоді, коли це партнери не очікують, бо напрошується більш надійне продовження?!.. Даушвілі, якого було вилучено, двічі свої жовті картки заробив, рятуючи ситуацію по ТВОЇХ втратах м*яча!!!...
В двох перших матчах весни я з подивом Тебе, Ігорко, спостерігав! Ти грав, як за кононівських найкращіх часів, гру "вів", надмірним браком не вирізнявся... Два наступні матчі, в т.ч. - з Шахтою, "впізнаю" Худобяка останнього року-півтора... Величезний відсоток браку,.. вибір продовжень для пасів - немов спеціально найскладнішим шляхом, а тому суперником без усіляких надзусиль просто привласнювався м*яч, відразу з небезпечними контрами на наші ворота!... В матчі з Шахтою три рази ти "влізав" в боротьбу, що веде с суперником твій партнер - в результаті, що в певний момент ви один з одним м*яча не можете поділити, він легко дістається суперникові!.. Ігорку, шляки трафляють від такого "плеймейкерства", від такого капітанства!
Повторюю - дві картки Даушвілі, це виправлення (намагання) твоїх втрат!!!... І це не перший випадок, коли ти отак "підставляєш" партнера по команді!
vitalya50
победа кротов в лиге чемпионов откладывается на несколько десятков лет
vitalya50
да уж, если без помощи судей нельзя выиграть у карпат, то какая нахрен лига чемпионов, о чем вы бредите?
Юзовский
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Flunya
Наверное, надо сделать программу про плакс. В первом номере Говерла и Карпаты.
stihl
Тут хоть программу делай, хоть фильм снимай о продажных судьях и купленном чемпионстве через фарм клубы, расклад на ближайшее время не измениться
bars
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
milan90
я бы сказал не наш, а донецкий... что такое беспредел по-Ахметовски все уже увидели! Суркис отдыхает!
Лёвкин папа (Донецк)
зэлэни лэвы кожну другу гру завершують у мэншости
то можэ шось у консэрватории пидкрутыты, панэ Худобьяк?
Dron
Чего это?
ДК до ж... что дают игрокам Карпат - карточки или пряники. Если кто-то считает, что теперь арбитры должны давать карточки игрокам только по обоюдному согласию - пусть обращается в ФФУ.
Вчера была грубая ошибка, когда засчитали гол Ракицкого. Мхитарян явно мешал Богатинову, так как мяч летел в тот угол, где он стоял.
Вторая грубая ошибка - нужно было удалять Каниболоцкого за умышленную игру руками. По правилам вратарь может играть руками, только находясь в пределах штрафной - т.е. когда в пределах штрафной находится вратарь (!), а не мяч.
А с раздачей карточек все было нормально.
NEVALACHKA
Звичайно хвала Ренату Леонідовичу за те що він підтримує наш футбол і віддає цьому багато сил!!!
NEVALACHKA
Забрати в Шахтара Ахметова з його грошима, "лєвими клубами" що зливають очки, купленими судями і все зникне. Вчора Карпати показали що з Шахтаром можна грати і дати бій але судді під... А ще недавно Борусія це підтвердила декласувавши Шахтар і довівши щл гроші вирішують не все!!!
Bandera.Lev
якщо ігра складається непросто. необхідно ПРИБРАТИ з поля пару суперників! навіщо ПАРИТИСЬ у повному складі...
S_L_B
не на ласка -не на лавку, соррі.
S_L_B
Знаєш, гадаю вчора вболівальники кидали та плювали не на ласка запасних Шахтаря, а в їхню сторону, як дітище тої банди, що при владі. Протест був не проти Луческу,Спірідона,чи масажиста - протест був проти існуючого бєспрєдєла.
pinboll
Ого, сколько эрудированных людей меня заминусовали.
Значит, все таки подобрали рифму. Молодцы!!!
Это не может не радовать.