Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 30 марта 2013, 19:25
3540
4

Стадион Украина готов принять матч Карпаты – Шахтер

В подготовке арены к матчу принимали участие курсанты и военнослужащие

| Обновлено 30 марта 2013, 19:25
3540
4
Стадион Украина готов принять матч Карпаты – Шахтер

Сьогодні в рамках 22-го туру Прем’єр-ліги на полі львівського стадіону «Україна» відбудеться поєдинок «Карпати» – «Шахтар». Гра, на яку з нетерпінням очікують шанувальники футболу всієї країни, через погодні катаклізми була під загрозою зриву. Лише титанічні зусилля працівників стадіону «Україна» (директор – Олександр Когут) та підрозділу ФК «Карпати» з обслуговування полів (керівник – Юрій Костюк) дозволили забезпечити належні умови гравцям обох команд для гри в футбол, а вболівальникам – для її перегляду.

Однак забезпечити своєчасно готовність арени для проведення матчу було б нереально, коли б ФК «Карпати» не отримав допомогу від своїх давніх, справжніх друзів. Безпосередню участь у підготовці стадуону «Україна» до сьогоднішнього матчу взяли:

• курсанти Академії сухопутних військ (начальник – генерал-лейтенант Павло Ткачук);
• військовослужбовці військової частини 4114 внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України (командир – полковник Валерій Смолов);
• курсанти Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (ректор – професор, генерал-лейтенант Михайло Козяр).

Відгукнувся на прохання про допомогу і голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук, за сприяння якого участь у підготовці стадіону до матчу взяли курсанти Львівського державного університету внутрішніх справ (ректор – генерал-лейтенант міліції Михайло Цимбалюк) та десантники аеромобільного полку.

Футбольний клуб «Карпати» висловлює щиру подяку усім, хто долучився до підготовки стадіону «Україна» до сьогоднішнього матчу.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
olegm555
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Nord-West
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
san68-68
Ты болен? Или без дерьма не можешь? Вчера весь день мокрый снег валил до ночи! И слава Б-гу люди помогли решить эту проблему. Иначе в лучшем случае играли бы в огороде и на стадионе была бы полная опа. Так что, прежде чем по клаве стучать мозг включи.
olegm555
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил