Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 25 марта 2013, 17:22
1385
0

Суперлига. Ферро-ЗНТУ – Черкасские Мавпы. Анонс

Подопечные Большакова продолжают бороться за более выгодную позицию в плей-офф

| Обновлено 25 марта 2013, 17:22
1385
0
Суперлига. Ферро-ЗНТУ – Черкасские Мавпы. Анонс

У понеділок на паркет Палацу спорту «ЗАБ» вийдуть баскетболісти «Ферро-ЗНТУ» та «Черкаських Мавп», які достроково вирішили завдання виходу до зони плей-офф.

Після переможної серії

«Черкаські Мавпи» прибули до Запоріжжя після переможної домашньої серії, в якій вони послідовно змусили капітулювати «Говерлу», «Політехніку-Галичину», «Дніпро» й «Азовмаш». На рахунку «Ферро» так само чотири перемоги в чотирьох останніх матчах, тож до майбутнього протистояння обидва суперники підходять у гарному настрої.

У нинішньому сезоні

У нинішньому сезоні «Ферро-ЗНТУ» вже двічі зустрічався із черкаською командою. В Запоріжжі підопічні Кирила Большакова святкували вольову перемогу 98-90, в Черкасах – зазнали поразки з рахунком 83-94.

Передматчева цитата

Для наставника «Ферро-ЗНТУ» Кирила Большакова кожна гра з «Черкаськими Мавпами» знаменна, адже в жодній іншій команді Суперліги немає такої кількості гравців, що свого часу виступали під керівництвом цього фахівця (Денис ЯковлєвЧарльз ТомасВінсент ХантерСтаніслав Сокур в Максим Івшин).

«Я постійно стежу за виступами цих гравців, – каже Кирило Вадимович, – не проти того, щоб хтось із них грав у нашій команді, але фінансові можливості запорізького клубу обмежені. Втім, окрім згадуваних виконавців, на провідних ролях у «Черкаських Мавпах» ще й такі вправні баскетболісти, як Данте Свонсон, Марко Любічич, Томас Делінінкайтіс. Отже, у наших суперників дуже непоганий склад. І хоча я розглядаю понеділковий матч уже в ракурсі підготовки до плей-офф, підсумок його для нас має певне значення. Хоча б тому, що він залишиться в статистиці зустрічей двох команд».

Йовіца Арсіч, головний тренер «Черкаських Мавп», своєю чергою, зауважив, що його підопічні думають тільки про перемогу: «Зараз ми вже не думаємо про турнірну ситуацію. У нас інше завдання – просто обіграти «Ферро» в його ж стінах. У цьому сезоні це вдавалося лише двом клубам. Після останніх матчів у верхній частині турнірної таблиці все перетасувалося. Зрозуміло, що ми не будемо обирати собі суперника по плей-офф, просто виходимо на ігровий майданчик за перемогою. До плей-офф залишається близько десяти днів. Тому цей матч нам ще дуже важливий задля того, аби тримати команду в ігровому тонусі. Окрім того, зараз думаємо над тим, щоб зіграти ще якийсь товариський матч».

Суперлига

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

6:0, 6:0. Известна следующая соперница Ястремской в Мадриде
Теннис | 25 апреля 2024, 19:15 10
6:0, 6:0. Известна следующая соперница Ястремской в Мадриде

Коко Гофф неожиданно легко уничтожила Аранчу Рус на грунте

Впервые в карьере. Ястремская вырвала победу в матче после 0:6 в 1-м сете
Теннис | 25 апреля 2024, 16:22 22
Впервые в карьере. Ястремская вырвала победу в матче после 0:6 в 1-м сете

Даяна чудесным образом сумела переиграть Эмилиану Аранго в Мадриде

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.