Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
2985
0

Украинская молодежка играет вничью с чехами

На гол Кадлеца украинцы ответили результативным ударом Будковского

Украинская молодежка играет вничью с чехами

Сьогодні, 22 березня, у чеському місті Младен Болеслав, молодіжна збірна України зіграла внічию - 1:1 - у товариському матчі зі своїми однолітками із Чехії.

Початок першого тайму був за чеськими футболістами. Господарі майбутнього молодіжного Євро повністю контролювали гру і не давали українцям можливостей проводити позиційний наступ. В середині тайму наша команда організувала декілька перспективних атак, але до загрози воротам чеської збірної вони не привели. А на 34-й хвилині нападаючий господарів Вацлав Кадлець скористався прикрою помилкою українських захисників і вивів свою команду вперед − 1:0.

По перерві наставник нашої «молодіжки» Сергій Ковалець провів ряд замін, що одразу далося взнаки − команда заграла набагато гостріше в нападі, та уважніше поблизу власних воріт.

На 47-й хвилині швидкий прохід Цурікова лівим флангом та точний простріл до штрафного майданчику завершився влучним ударом Пилипа Будківського в кут воріт.

Надалі українські футболісти мали перевагу і лише невезіння у завершальній стадії атак не дозволило команді святкувати перемогу.

Sport.ua

Чехия U-21 – Украина U-21 - 1:1
Голы: Кадлец, 34 – Будковский, 47

Чехия: Коубек, Голеш, Кисела, Калаш, Хюбш, Прикрил, Петрак (Хуска, 63), Жмрал, Фридек (Фантиш, 46), Кадлец, Ролинц (Скалак, 63)
Украина: Коваль, Неплях, Ордец, Насонов, Цуриков, Болбат (Малиновский, 46), Караваев, Озаркив (Буяльский, 46), Калитвинцев, Бабенко, Будковский (Бохашвили, 71)
Предупреждения: Ролинц – Насонов, Будковский, Караваев, Буяльский

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.