Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
|
1021
1

Александр ПАЛЯНИЦА: «Украина сыграет с одним нападающим»

Экс-игрок сборной Украины рассказал о предстоящем матче против Польши

Матч Польща − Україна відкриває сезон офіційних поєдинків для національної збірної України на етапі кваліфікаційного турніру відбору до чемпіонату світу 2014 року у Бразилію. Гра відбудеться цієї п’ятниці (22 березня) у Варшаві. А вже у вівторок, 26 березня, команда Михайла Фоменка зіграє в Одесі зі збірною Молдови. Про важливість цих матчів, мабуть, нагадувати зайве. Україні аби зберегти шанси поїздки у Бразилію необхідно перемагати. Перспективи «синьо-жовтої» дружини у цих матчах проаналізували легендарний форвард львівських «Карпат» Олександр Паляниця.

-Якихось нелогічних гравців лінії нападу Михайло Фоменко викликав на ці матчі. Маю на увазі Гоменюка. Хоча, можливо, Фоменко знає цього гравця по попередній роботі у «Таврії». Селезньов зараз у нападі на даний момент теж не вражає. Єдиний з форвардів, хто більш-менш стабільно грає у своєму клубі – це Зозуля.

Тому з огляду на це, вважаю, що попереду збірна України у матчі з поляками гратиме з одним чистим форвардом. Хоча це вирішувати головному тренеру. З огляду на це, у Варшаві Україна гратиме другим номером з одним нападником, на контратаках. Хоча з одним гравцем – це образно кажучи. До атак, мабуть, будуть підключатися і флангові півзахисники.

У Польщі лінія атаки більш потужніша. Найнебезпечнішим, без сумніву, буде гравець дортмундської «Борусії» Лєвандовскі, який зараз є кращим бомбардиром німецької Бундесліги. Зараз цей нападник знаходиться у хороших ігрових кондиціях. Гадаю, що досвід гравців «Шахтаря» враховуючи ті матчі Ліги чемпіонів проти «Борусії» у гравців захисту Ракицького та Кучера вже є.. Хоча цей досвід і не зовсім хороший, але якщо будуть зроблені правильні висновки, то Лєвандовскі можна втримати.

А з молдаванами в Одесі треба грати в свою гру і обов’язково перемагати. Головне, щоб не було шапкозакидацького настрою зі сторони України. Адже в Кишиневі думали, що так легко вдасться забити гол і далі все буде добре, а вийшло навпаки. Однак, спочатку треба пережити матч з Польщею, а час на відновлення сил до гри з Молдовою буде.

www.galsports.com

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
luklik
ну і навіщо перекручувати українське прізвище на русскій лад...ПаляницЯ він