Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1457
0

Сергій ГУПАЛЕНКО: «Ми грали сьогодні краще за Локомотив»

«Ураган» – «Локомотив» – 3:4. Післяматчевий коментар головного тренера франківців

Сергій ГУПАЛЕНКО: «Ми грали сьогодні краще за Локомотив»

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер «Урагану»:

- Можу впевнено сказати, що ми грали сьогодні краще за «Локомотив». Однак результат не дуже втішний для нас. Ми пропустили другий м'яч з кутового, адже не правильно розташувались. Знову робимо таку помилку, якої не мало би бути. Вп'ятьох ми зуміли створити достатньо моментів, як і під час матчу, власне, але не реалізували їх повністю.

Загалом, сьогоднішній матч мені сподобався. Шкода, що ми втратили очки, та думаю це нічого. Найголовніше, що малюнок нашої гри мені вже подобається. Звичайно, сьогодні нам не вистачало Павела Будняка. Тарас Королишин довго не грав, почав матч ніби непогано, проте під кінець не зміг стовідсотково замінити Павела.

Говорячи про негативи, то були в нас помилки, особливо під час гри з п'ятим польовим. Також за 18 секунд до кінця матчу треба було завершити атаку ударом, а ми двічі втратили м'яч. Ось це погано. А так в принципі, нічого страшного в нашій поразці не бачу.

- Як на вашу думку. Те що до збірної викликаний один Кирило Ципун плюс для команди чи мінус?
- Як я можу судити про таке? Людина їде грати за збірну, захищати кольори нашої країни. Думаю, що це добре. Ми замінимо Кирила іншим воротарем, в цьому немає нічого поганого. Також, був викликаний Євген Валенко, та він зараз приймає уколи, можливо навіть ляже до лікарні - у нього гострий бронхіт. Тому він не поїде на збір до Харкова. Звичайно, могли взяти й інших наших гравців. Та все вирішує тренер збірної. На ньому висить тягар відповідальності, він повинен робити результат, тому він вирішує кого брати в збірну.

- У вас зараз буде майже місячна перерва перед важливим матчем з «Енергією», в цей період плануєте провести якісь товариські спаринги?
- Ми поки не думали про це, адже у нас зараз буде півтора тижні фізичної підготовки. Можливо, за ці півтора тижні ми когось і підшукаємо для спарингу. Звичайно, нам потрібно зіграти з кимось. Однак я не знаю, буде це у Франківську чи на виїзді. Поки спаринг-партнера немає.

- Якщо заглянути трошки вперед на розстановку сил у четвірці кращих, кого хотіли би бачити собі суперником у плей-офф?
- Ми не будемо підшукувати собі суперника та підлаштовуватись під когось. Я думаю, це не правильно. Наша задача - грати та перемагати в кожному матчі, а як буде далі, це вже покаже час. Наприклад, «Енергія» - це команда з психологією лідера, з психологією переможця. Не знаю, чи хтось зможе втримати подібний настрій до кінця сезону. Думаю, що зараз усі команди рівні, просто кожен демонструє свій власний футзал і свою тактику.

- Коли «Ураган» зможе підсилити ще один бразильський легіонер - Морено?
- Поки нічого не можу сказати. Він ніби іде на поправку, але ми не можемо констатувати, що все буде добре. Зараз він починає тренуватися в загальній групі. Однак є два варіанти: або він грає, або він поїде на операцію.

- Чому не грає Максим Павлюк?
- У нього травма. Він також скоро буде грати в загальній групі. Думаю, до матчу з «Енергією» усі наші гравці мають бути готові.

Дарина ТИЖБІРЯК, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Николай МИКИТЮК: «Чемпионат Испании – самый сильный сейчас в мире»
Футзал | 16 апреля 2024, 12:17 0
Николай МИКИТЮК: «Чемпионат Испании – самый сильный сейчас в мире»

Игрок сборной Украины – об испанской футзальной Примере

Минай – Динамо 1:3. Триумф киевлян в перенесенном матче. Видео голов, обзор
Футбол | 17 апреля 2024, 18:16 6
Минай – Динамо 1:3. Триумф киевлян в перенесенном матче. Видео голов, обзор

Смотрите самые интересные моменты перенесенного матча 16-го тура УПЛ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.