Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1968
0

Роман КОВАЛЬЧИК: «У нас не дитячий садок»

«Енергія» – «ЛТК» – 1:1. Післяматчевий коментар головного тренера «телефоністів»

Роман КОВАЛЬЧИК: «У нас не дитячий садок»

Головний тренер «ЛТК» Роман Ковальчик поділився враженнями від гри з «Енергією» (1:1).

- Матч можна поділити наступним чином – молодість і азарт, а також майстерність, і знову ж таки азарт, - каже головний тренер «ЛТК» Роман Ковальчик. - Результат гри закономірний. У нашої команди було кілька ключових моментів, коли ми могли переламати хід поєдинку на свою користь. Те саме скажу про «Енергію». Мабуть, глядачі отримали від матчу задоволення.

- Чи задоволені Ви результатом?
- Так, адже поразка відштовхнула б нас від того завдання, яке перед нами поставлено. У деяких іграх ми не добрали очки лише через те, що на заключній стадії у нас з’являлося забагато впевненості і азарту. Це передусім тому, що у нас команда молода, і на такому рівні багато гравців грає вперше.

- Хто сьогодні був ближчим до перемоги?
- У першому таймі – «Енергія», а у другому – «ЛТК».

- Після матчу у коментарях гравці вашої команди казали про те, що під час перерви була серйозна розмова. На що саме звертали увагу?
- Серйозної розмови не було. Я хлопців заспокоїв, ми поговорили з ними про аспекти першого тайму матчу, через які ми погано виглядали. Ми детальніше розібрали моменти та трішки підкорегували гру. Я старався зробити ще у першому таймі, коли йшла гра. Утім, хлопці повністю були у грі, тому трішки важко було це зробити. А у другому таймі я їх заспокоїв, і була зовсім інша гра.

- Чому не грав Стрілець, і як його відсутність вплинула на гру «ЛТК»?
- Сьогодні нам його зовсім не бракувало. На мою думку, його четвірка без нього виглядає краще. Він наказаний. Його відсутність – суто виховний процес. У нас не дитячий садок, виховувати його ніхто не збирається. Або він працює на професійному рівні, або він не працює у нашій команді. Що буде з ним далі, дізнаєтеся через два тижні.

Богдан ПАСТЕРНАК

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.