Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1748
0

Футзал. ТВД (Львов) - Универ-Харьков (Харьков) - 4:0: Эффективный тайм-аут - залог победы

"Дубль" Маринюка и 7-й гол в чемпионате Чеботарева приносят львовянам победу

У попередніх матчах з харків’янами “теведисти” неодмінно перемагали суперника на своєму майданчику. Не став виключенням і звітний поєдинок. Хоча в перші хвилини зустрічі прихильникам “ТВД” довелося неабияк похвилюватися, бо найнебезпечніший гравець у складі “Універу”, кандидат до збірної України Сергій Таранчук тричі пробував вразити ворота Дєнюжкіна. У двох випадках надійно зіграв кіпер “ТВД”, а в іншому випадку м’яч ковзнув по поперечці воріт львівської команди. Наставник господарів Роман Ковальчик не став ризикувати і дуже своєчасно взяв хвилинну перерву.

За хвилину після тайм-ауту “ТВД” забив: Чеботарьов з кутової позначки швидко відпасував Маринюку і Мар’ян з розвороту пробив низом. М’яч влучив у стійку і відбився у ворота Гур’єва (другий воротар харків’ян Литвиненко зазнав мікротравми і до Львова не приїхав) – 1:0. Після забитого голу гра перетворилася на сумбур, гравці обох команд прагнули діяти швидко і при цьому часто помилялися і фолили. І лише ближче до завершення першого тайму “ТВД” відшукав свою гру. Рахунок повинен був збільшувати Хавер, якого Маринюк суперпасом вивів на побачення з кіпером гостей. Юрій обіграв воротаря і замість того аби пробити, відпасував на Чеботарьова і момент було втрачено. Згодом Москалюк з гострого кута влучив у стійку, а Вахула втік від захисників, але виграти мікродуель у Гур’єва не зумів.

Та після перерви “ТВД” забив ще. Маринюк покарав гостей після того, як Овсянников впав, наступивши на м’яч. Мар’ян технічно підрізав його над воротарем – 2:0. Міг Маринюк оформити хет-трик, але поспішив з ударом після передачі Кордоби. Знову не реалізував вихід сам на сам з Гур’євим Вахула, коли перехопив поперечну передачу Білоуса. Проте свого шансу не втратив капітан “ТВД” Кордоба, котрий промчав лівим флангом і влучно пробив низом – 3:0. А переможну крапку в матчі поставив Чеботарьов, котрому перед тим як пробити вдалося обіграти ледь не всю четвірку “Універ-Харкова” – 4:0.

Отож, друга поспіль перемога “ТВД” з однаковим рахунком 4:0 (перед тим львів’яни обіграли на Кубок “Імпульс” з Шостки). Та часу на святкування нема, бо вже 2 листопада “ТВД” гостюватиме на майданчику “ДСС”, а 6 листопада вдома зіграє першу гру 1/8 фіналу з київською “Планетою”.

“ТВД”: Дєнюжкін – Маринюк, Хавер, Денис, Чеботарьов – Кордоба, Вахула, Пихней, Москалюк, Кіндій.

“Універ-Харків”: Гур’єв – Чепель, Білоус, Турчак, Овсянников, Чернишов – Чуднов, Трунов, Таранчук, Кісельов.

Судді: Олійник (Київ), Соболевський (Радомишль). 

Голи: Маринюк (11, 26), Кордоба (32), Чеботарьов (39).

Попередження: Денис (38) – Кісельов (16).

Sport.ua 

 

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Шок в дерби, триллер в Манчестере. Эвертон сенсационно одолел Ливерпуль
Футбол | 25 апреля 2024, 00:05 25
Шок в дерби, триллер в Манчестере. Эвертон сенсационно одолел Ливерпуль

Ириски обыграли Клоппа и Ко 2:0, Миколенко травмировался, Ман Юнайтед выиграл у Шеффилда

Сборная Украины U-19 обыграла Венгрию во втором товарищеском матче
Футзал | 21 апреля 2024, 22:38 0
Сборная Украины U-19 обыграла Венгрию во втором товарищеском матче

Украинцы завершили выезд в Венгрию со 100% результатом

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.