Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 14 марта 2013, 19:30
1242
0

Буковина всухую разгромила Шахтер-3

Черновецкая команда продолжает подготовку к весенней части сезона

| Обновлено 14 марта 2013, 19:30
1242
0
Буковина всухую разгромила Шахтер-3

Черговим суперником чернівецької «Буковини», яка продовжує готуватися до офіційних матчів у Криму, став колектив другої ліги (група «Б») «Шахтар – 3» (Донецьк).

На 2 хвилині гри після виконання кутового Олегом Керчу, боротьбу у гравців донецької команди виграв Олександр Вечтомов. На жаль, удару Олександра трохи забракло влучності. Через 2 хвилини футболістів гірників вийшов на «побачення» з Богданом Когутом та пробив повз ворота «Буковини».

На 12 хвилині зустрічі гравці «Буковини» провели непогану атаку, яка завершувалася ударом Руслана Платона – шкіряна куля пройшла поруч зі стійкою. Згодом Олег Керчу (14 хвилина) обіграв на лівому фланзі двох футболістів донецької команди та зіграв у «стінку» з Русланом Платоном. На жаль, вийшовши на «побачення» з голкіпером суперника, Олег у «рамку» не влучив. А на 18 хвилині гри Олег Керчу виконав кутовий, а воротар «Шахтаря – 3» спромігся вибити м'яча, який потрапив до Романа Дороша. На удар Романа спромігся зреагувати голкіпер донецького колективу, який перевів шкіряну кулю на кутовий.

На 22 хвилині гри футболіст «Шахтаря – 3» виходив на «побачення» з Богданом Когутом. На щастя, Богдан врятував нашу команду від голу. Через хвилину Роман Дорош, який перехопив передачу суперника, завдав удару по «рамці» гірників. Воротар зумів зреагувати на удар футболіста «Буковини».

А на 29 хвилині зустрічі підопічні Вадима Зайця зуміли вразити ворота суперника. Гравці донецької команди порушили правила проти Антона Савіна, а Руслан Платон блискуче пробив зі штрафного у «дев'ятку» воріт «Шахтаря – 3». Згодом футболіст гірників з метрів 15 завдавав «пострілу з гострого кута – Богдан Когут зреагував на удар суперника. На 40 хвилині гри кутовий виконав Олег Керчу, а потенційний новачок «Буковини» завдав влучного удару головою – 2:0.

На 56 хвилині гри на ударну позицію виходив Олег Керчу. Після удару Олега шкіряна куля пройшла поруч зі стійкою. Через три хвилини воротам «Шахтаря – 3» загрожував новачок «Буковини» Олексій Литовченко. Юний футболіст чернівецької команди завдавав удару з метрів 25. «Пострілу» Олексія трохи забракло влучності. На 65 та 67 хвилинах матчу дві небезпечні атаки провели гравці «Шахтаря – 3». На щастя, шкіряна куля у «рамці» «Буковини» не опинилася.

На 73 хвилині матчу наша команда втретє вразила ворота суперника. Нападника «Буковини» Євгена Шупіка вивели на «побачення» з голкіпером донецького колективу. Євген зумів перекинути м'яча через стража воріт «Шахтаря – 3» - 3:0. За шість хвилин до завершення матчу гірники мали шанс скоротити перевагу «Буковини» в рахунку. Гравець суперника не зміг засмутити Богдана Когута. Під завісу зустрічі небезпечну атаку провели наші земляки. Досвідчений Степан Маковійчук з правого флангу перекинув м'яч на Євгена Колесника, який, на жаль, не зміг завдати удару по воротах суперника. Підсумок гри – 3:0 на користь «Буковини».

«Буковина» - «Шахтар-3» - 3:0
Голи: Платон, 29, ?, 40, Шупік, 73

Склад «Буковини»: Когут, Ятленко, Аблітаров, Вечтомов (Сагайдак, 61), Керчу (Колесник, 80), Дорош (Боровець, 67), потенційний новачок (Найко, 73), Єлов (Орловський, 61), Савін (Моісеєнко, 77), Семенюк (Литовченко, 38; Шупік, 67), Платон (Маковійчук, 67).

ФСК Буковина

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.