Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
2634
1

Волинь-Б - чемпіон України з футзалу серед юнаків

У Луцьку фінішував чемпіонат України серед юнаків 1999 року народження

Волинь-Б - чемпіон України з футзалу серед юнаків

Підсумки цього змагання можна назвати дещо несподіваними. Дебютанти-господарі у фіналі здолали досвідчений «Імпульс» з Шостки. Таким чином, на той момент ще діючий чемпіон України передав свої повноваження новачку – луцькій «Волині-Б»!

Останній день чемпіонату розпочався зі стикових матчів за 5-8 місця. У підсумку найвищу позицію з колективів, які залишилися поза бортом плей-офф, посів луганський «ЛТК». Представники команди Екстра-ліги обіграли львівську ДЮСШ №3 з рахунком 4:1. А ось для визначення, хто ж таки фінішує останнім, довелося пробивати пенальті. Основний час матчу «Мегаполісу» з Запоріжжя та «Сіная» з Мукачево завершився внічию 4:4, а у футзальній лотереї Фортуна була на боці гостей зі Сходу.

Доля бронзових нагород чемпіонату так само визначалася вже після завершення основного часу. Харківська ДЮСШ №8 та «Темп-ЗАЕС» з Енергодару звели гру до нічиєї 1:1, а у серії пенальті більш вдалими були харків’яни.

І, нарешті, центральний матч чемпіонату, в якому зустрілися господарі команда «Волинь-Б» та «Імпульс». Нагадаємо, що в стартовому матчі цих команд на груповому етапі перемогу святкував діючий на той момент чемпіон з Шостки – 6:2. У фіналі гості так само впевнено повели у рахунку 2:0, доки до справи не взявся кращий бомбардир чемпіонату. Роман Василевський завдяки індивідуальній майстерності переломив хід гри. У підсумку саме йому дісталися лаври кращого снайпера! Чемпіонат він завершив з 12 голами в активі і отримав спеціальний приз від оргкомітету. Але все це було для хлопця не так важливо. В цей вечір він та його друзі стали чемпіонами України!

Колектив-дебютант у повному складі на чолі з тренерами Ярославом Зваричем та Юрієм Сурмаєм отримав золоті нагороди з рук президента УДЮФЛ Василя Симонова, керівника Асоціації міні-футболу (футзалу) Волинської області Сергія Голоскокова, почесного президента спортивного клубу «Легіон ХХІ» Вадима Каганова та директора компанії ООО «Спорт Сервіс» Сергія Владико. А «Імпульс» до свого попереднього звання «чемпіон України» додав приставку «віце».

Зазначимо, що за традицією було відзначено і кращих гравців чемпіонату. Серед голкіперів організатори виділили Олександра Сирицького («Імпульс»), приз кращого захисника отримав Вадим Овчаренко (ДЮСШ №8), а нападника Едуард Волков («Темп-ЗАЕС»). Про бомбардира ми вже згадували, а ось його опонент по фіналу Максим Завгородній, який до останнього намагався врятувати свій колектив від поразки у вирішальному матчі, повертається до Шостки з призом кращому гравцеві.

Чемпіонат України серед юнаків 1999 року народження
Луцьк. 7 – 9 березня

Турнір за 5-8 місця
ДЮСШ №3 (Львів) – Мегаполіс (Запоріжжя) – 2:2 (по пенальті 4:2)
ЛТК (Луганськ) – Сінай (Мукачево) – 6:1

Матч за 7-8 місця
Мегаполіс – Сінай – 4:4 (по пенальті 4:2)

Матч за 5-6 місця
ДЮСШ №3 – ЛТК – 1:4

Півфінали
ДЮСШ №8 (Харків) – Волинь-Б (Луцьк) – 3:7
Імпульс (Шостка) – Темп-ЗАЕС (Енергодар) – 2:1

Матч за 3-е місце
ДЮСШ №8 – Темп-ЗАЕС – 1:1 (по пенальті 4:2)

Фінал
Волинь-Б – Імпульс – 4:2

УДЮФЛ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
andriano94
Волинь молодці)