Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 19 сентября 2023, 15:10
2568
0

На луцком «Авангарде» борются со снегом

Сегодняшний матч «Волынь» проведет в белом, «Динамо» - в синем

| Обновлено 19 сентября 2023, 15:10
2568
0
На луцком «Авангарде» борются со снегом

Сьогодні вранці на стадіоні «Авангард» відбулася передматчева нарада за участі представників команд, арбітрів, делегата та інспектора ФФУ та адміністрації ФК «Волинь». Її провів делегат ФФУ Арсен Сімонов.

Окрім вирішення організаційних питань, було затверджено ігрову форму – «Волинь» зіграє у білих кольорах, «Динамо» - у синіх. Офіційні представники ФФУ відзначили, що ігрове поле на «Авангарді» придатне для проведення матчу, хоча погодні умови істотно вплинули на хід підготовки до гри. Наразі працівники домашньої арени «Волині» прибирають сніг із захисної плівки, яку відкриють перед початком поєдинку. Так само прибираються й сидіння для глядачів, бігові доріжки.

Матч викликав неабиякий ажіотаж у місті, але станом на ранок неділі квитки у касах ще є і вболівальники можуть придбати їх, аби відвідати «Авангард» цього вечора. Початок о 17.30!

До Луцька планується десант київських фанатів – вони прибудуть неорганізованими групами потягами та автобусами. Для забезпечення громадського порядку під час проведення матчу буде залучено до 300 працівників УМВС, стюардів та приватної охорони. Нагадаємо також, що удень з 15.00 до 21.00 буде перекрито рух транспорту по проспекту Президента Грушевського (крім громадського).

ФК Волинь

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.