Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 09 марта 2013, 18:50
980
0

Буковина и Полтава-2 сыграли вничью

Черновецкий клуб продолжает свой учебно-тренировочный сбор в Крыму

| Обновлено 09 марта 2013, 18:50
980
0
Буковина и Полтава-2 сыграли вничью

Сьогодні чернівецька «Буковина» зіграла у Криму черговий контрольний поєдинок. Суперником стала команда другої ліги (група «Б») «Полтава – 2 – Карлівка».

На 21 хвилині гри буковинці мали непогану можливість вразити ворота суперника. Кутовий виконав Максим Боровець, а наш досвідчений захисник Андрій Донець пробив головою вище воріт. На жаль, на 33 хвилині зустрічі шкіряна куля опинилася у воротах «Буковини». Потенційний воротар - новачок нашої команди влучив у суперника. Саме від гравця друголігового колективу м'яч і потрапив у «рамку» буковинського колективу.

На початку другого тайму (48 хвилина) з метрів 25 пробив по воротах суперника Антон Савін. Шкіряна куля знову оминула ворота представників Полтавської області. На 54 хвилині той же Антон Савін виконав кутовий, а гравець «Полтави – 2 – Карлівки» зрізав м'яча у власні ворота – 1:1. Через дві хвилини на «побачення» з воротарем суперника вийшов Руслан Платон. Буковинський нападник перекинув шкіряну кулю через голкіпера, однак влучити у сітку воріт, на жаль, не зміг.

На 62 хвилині зустрічі активно діяв Алан. Бразильський легіонер «Буковини», обігравши на правому фланзі кількох гравців суперника, увійшов у штрафний майданчик та зробив простріл вздовж воріт «Полтави – 2 – Карлівки». Футболісти суперника зуміли ліквідувати небезпеку. Згодом Антон Савін (71 хвилина) влучив у поперечину, а першим на добиванні був Алан. «Пострілу» бразильця трохи забракло влучності. На 76 хвилині матчу гравець «Полтави – Карлівки – 2» зробив подачу з правого флангу, а воротар, який сьогодні захищав «рамку» «Буковини», припустився помилки. На щастя, м'яч у воротах нашої команди не опинився. За десять хвилин до завершення гри з метрів 25 пробивав по воротах суперника Антон Савін. Воротар зумів дотягнутися до м'яча кінчиками пальців і перевести його на кутовий. Той же Антон Савін (86 хвилина) зробив подачу, а Руслан Платон у боротьбі з воротарем завдав удару по воротах супрника – шкіряна куля пройшла поруч зі стійкою. Через хвилину Руслан Платон пробивав з метрів двадцяти. На удар Руслана зреагував воротар суперника. Підсумок матчу – 1:1.

Наступну контрольну гру «Буковини» заплановано на 11 березня.

«Буковина» - «Полтава» - 1:1

Склад «Буковини»: потенційний новачок, Донець, Аблітаров (Керчу, 30), потенційний новачок, Вечтомов, Найко (Орловський, 46), Боровець (Савін, 46), Моісеєнко (Семенюк, 30; Сагайдак, 69), Колесник (Алан, 46), Маковійчук (Платон, 46), Шупік (Єлов, 46).

ФСК Буковина

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.