Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1626
0

Роман Кордоба: “Від мене очікують забитих голів”

Интервью капитана львовского "ТВД"

14-й чемпіонат України з футзалу серед клубів вищої ліги поступово набирає обертів. Позаду уже шість турів, а це – майже половина першого кола. 

– Які враження справив старт цьогорічного чемпіонату?
– поцікавилися в капітана львівського “ТВД” Романа Кордоби.
– Початок українського чемпіонату вийшов цікавим. Наша команда стартувала непогано, хоча й встигла втратити прикрі очки. Очікувалося й лідерство “Енергії”, чому сприяв календар їхніх матчів. Тільки тепер на “Енергію” очікують серйозні суперники. Щоправда, в першому турі “енергетики” вдома обіграли нашого нинішнього суперника “Універ-Харків” (5:2). Але і ця перемога була прогнозованою, бо у Львові “Енергія” дуже рідко втрачає очки.

– Романе, чим можеш пояснити пропущені голи “ТВД” на останніх секундах матчів з “Ураганом”, “Шахтарем”, на останніх хвилинах поєдинку з “ЛТК”?
– Важко щось пояснити. То пропускаємо на перших хвилинах другого тайму, то в кінці гри. Не думаю, що це пов’язано із психологією. Та й молодими, необстріляними нас уже не назвеш. Як не як, уже четвертий сезон граємо у вищій лізі. Скоріше за все – це збіг обставин. Скажімо, з “Ураганом” і “Шахтарем” пропустили, а от у гостях із “Київ-Уніспортом” – ні. Доля посміхнулася нам у тому київському матчі, а в інших трьох – відвернулася. Побачимо як далі піде. Головне зараз – набирати свої очки.

– Перші тури показали силу тієї чи іншої команди. “ТВД” до снаги потрапити до шістки кращих, яка продовжить боротьбу за медалі?
– “ТВД” не лише під силу потрапити до “шістки”, але й виконати поставлене завдання – завоювати один із комплектів нагород. Те, що ми зараз дещо відстаємо від першої трійки, нічого не говорить. Із шести проведених матчів, чотири – зіграли у гостях. А тому у другому колі прийматимемо цих суперників. Тут треба брати очки. Тому завдання під силу.

– Нинішній чемпіонат для Кордоби особливий, бо ти в ролі капітана. Відчуваєш подвійну відповідальність?
– Від капітана постійно очікують лідерства, забитих голів. На жаль, не все вдається. Забив у стартовому матчі з “Єнакієвцем”, а потім – “мовчав”. Та після недавнього кубкового голу у Шостці, думаю, усе налагодиться.

Sport.ua

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.