Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 07 марта 2013, 17:17
902
0

Суперлига. Анонс игрового дня

В рамках очередного тура баскетбольной Суперлиги будет сыграно три матча

| Обновлено 07 марта 2013, 17:17
902
0
Суперлига. Анонс игрового дня

У четвер відбудуться три матчі, серед яких вирізняється двобій між «Черкаськими Мавпами» та «Політехнікою-Галичиною». Втім, й інші поєдинки обіцяють цікавий і видовищний баскетбол.

Центральний матч

У Черкасах відбудеться центральний матч ігрового дня між місцевими «мавпами» та львівською «Політехнікою-Галичиною». Господарі майбутнього протистояння перебувають на восьмому місці, прагнучи піднятися вгору турнірною таблицею й убезпечити себе від претензій «Миколаєва». Львівська команда, що наразі йде третьою, так само намагатиметься покращити своє турнірне становище та відірватися від найближчих переслідувачів.

У нинішньому сезоні

У двох матчах нинішнього сезону команди обмінялися домашніми перемогами. Так, у першому колі, переломивши хід гри лише наприкінці четвертої чверті, «Політехніка-Галичина» вирвала перемогу з рахунком 77-70. Вирішальним став влучний триочковий захисника «левів»Саші Васильєвича за півхвилини до фінальної сирени. У другому колі перемогу з рахунком 82-72«Черкаським Мавпам» допоміг здобути Томас Делінінкайтіс, котрий спершу забив важливий дальній кидок за півтори хвилини до фінальної сирени, а невдовзі – холоднокровно покарав суперника з лінії штрафних

Цікаві цифри

У матчі першого кола баскетболісти «Черкаських Мавп» здійснили найбільшу кількість підбирань на чужому щиті (18) у сезоні.

У матчі другого кола баскетболісти «Черкаських Мавп» здійснили найбільшу кількість спроб кидків із-за дуги (29).

«Черкаські Мавпи» виграли 12 із 16-ти домашніх матчів у нинішньому сезоні.

В обох матчах проти «Черкаських Мавп» найкращим у складі «Політехніки-Галичини» був центровий Владан Вукосавлевич, який відзначався 21.5 очка й 7.5 підбирання в середньому за гру.

«Політехніці-Галичині», як і «Будівельнику», належить рекордна серія із 7-ми перемог поспіль.

Передматчева цитата

«Зрозуміло, що в турнірному значенні ця гра для нас важливіша, ніж для суперника. Львів’яни вже гарантували собі місце в четвірці й, окрім місця в плей-офф, матимуть ще й перевагу власного майданчика. Але гра через це не буде для нас легкою. Ми серйозно підготувалися до поєдинку, зробили гарний скаутинг і хочемо знову потішити своїх вболівальників.

На завтрашню гру ми не ставимо головну мету – зупинити Вукосавлевича. Баскетбол – це командна гра, тож нам потрібно протистояти команді, а не окремо взятому гравцю.

Крім того, я б у складі суперника насамперед відзначив дует розігруючи – Мітчелл-Васильєвич. Ця пара дуже грамотно керує діями своєї команди та мало помиляється. Взагалі, вважаю їх найкращою парою захисників в Суперлізі. До того ж помітний прогрес українців. Алфьоров, Стефанишин і Шкурупій значно корисніше грають для команди, ніж на початку сезону», – зауважив напередодні матчу наставник «Черкаських Мавп» Йовіца Арсіч.

В інших матчах

Ще в одному матчі «Дніпро», який уміє засмучувати фаворитів, прийматиме одного з лідерів чемпіонату «Хімік». І нарешті, «Кривбасбаскет» позмагається із географічним сусідом – «ДніпроАЗОТом».

Суперліга

 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.