Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 07 марта 2013, 15:56
6923
17

Карпаты представили новичков

Ряды львовской команды пополнили четыре новичка

| Обновлено 07 марта 2013, 15:56
6923
17
Карпаты представили новичков

Вже традиційно на старті сезону львівські «Карпати» представили своїх новачків. Цього разу «зелено-білі» підсилилися чотирма виконавцями. Іменні футболки їм вручали віце-президент клубу Віктор Вацко та спортивний директор Михайло Гулордава. Першим до журналістів вийшов вихованець карпатівської Академії Володимир Бідловський. 

«Я дуже радий, що Володя до нас повернувся. Він є прикладом того, як можна досягти своєї мети. Бідловському вдалося через оренду в «Кримтеплиці» довести тренерам, що він вартий того, аби грати в «Карпатах. Володя може грати як оборонця, так і хавбека. На зборах усі були задоволені його роботою» – розпочав Віктор Вацко.

«Загалом я задоволений зі свого другого дебюту в «Карпатах». Особливої різниці в тому, де саме грати, я не бачу, головне, щоб на лівому фланзі. Вважаю, що оренда мені допомогла, адже я мав постійну ігрову практику. Як на мене, то рівень першої ліги вищий за молодіжний чемпіонат. Тож оренда може допомогти молодим гравцям розкритися» – сказав Володимир Бідловський, який обрав собі 33-ій номер. 

Слідом за лівим захисником вийшов правий. «Сергій Гаращенков – вихованець Академії «Шахтаря», який до останнього часу грав в російському «Амкарі». Він покликаний в «Карпати» для створення конкуренції та підсилення нашої оборони. Сергій – універсал, який може грати як справа, так і в центрі оборони» – розповів віце-президент клубу і вручив новачку футболку з 14-им номером.

«Морально я вже готовий грати. Фізично теж. Але у нас висока конкуренція, на тренуваннях доводиться постійно демонструвати свої найкращі якості. Не знаю, чи гратиму проти «Чорноморця», це вирішить Тренер. Я б, звісно, дуже хотів дебютувати. Щодо позиції на полі, то на фланзі мені грати комфортніше. Але мене використовували і як півзахисника, і як центрального захисника» – каже Сергій.

«Звичайно, я знаю, що в Іллі Михальова, який також перейшов в «Карпати» з «Амкара», тут не склалося. Але у кожного свій шлях, тому я вірю, що в мене усе буде добре. Іллі ж я бажаю удачі в його новій команді».

«Сергій був у полі нашого зору останні 3-4 місяці. Його помітив Ніколай Костов і дав завдання селекційній службі вивчити його можливості. Після цього ми зробили все, що в наших силах, аби придбати його для «Карпат» – підсумував спортивний директор Михайло Гулордава. 

Третім до преси вийшов Марселіньо – бразильський атакувальний футболіст, який вже дебютував за «Карпати» у матчі проти «Таврії». Детальніше про його перехід розповіли клубні керівники. 

«Відразу скажу, що придбати Марселіньо було дуже непросто. Ми хотіли його підписати на вигідних для нас умовах, а це коштувало немало недоспаних ночей Михайлу Гулордаві» – почав Віктор Вацко. 

«Я не став би переоцінювати свою роль в цьому трансфері. За рахунок в першу чергу злагоджених дій ми досягнули своєї мети – уклали контракт з гравцем на умовах, що були вигідні клубу. Ми з повагою ставимося до гравця та його попереднього клубу, але насамперед відстоюємо власні інтереси» – продовжив спортивний директор «зелено-білих».

«Я радий, що отримав можливість виступати за «Карпати». Кілька місяців тому я довідався про те, що є можливість поїхати в Європу, грати за львівську команду. Від того часу я шукав інформацію про клуб і місто. Львів мені дуже сподобався. Так само як і атмосфера в команді. На жаль, я поки не можу говорити по-українськи, але найближчим часом, думаю, зможу порозумітися зі всіма гравцями. Наразі мені найпростіше з Сашком Гладким, якому найлегше віддати гольову передачу» – каже Марселіньо.

«Щодо погоди, то вона мене трохи лякає (сміється). Снігу я не бачив ніколи, так само ніколи не відчував на собі мороз. Я бачив лише сонце. Тому мені зараз непросто, але я адаптуюся до нових умов. Мене ще в Бразилії лякали снігом. Але більше за це я хвилювався за відстань, яку доведеться подолати від рідного дому до нового місця роботи. Але я поставив перед собою мету і йду до неї» – підсумував бразилець.

Останнім з журналістами познайомився Сімон Вукчевіч. «Можна сказати, що це придбання сенсаційне, адже Сімон – зірковий футболіст. Він провів 37 матчів за збірну Чорногорії, ще 4 за збірну Сербії і Чорногорії. Окрім цього в його активі півсотні поєдинків в Лізі Чемпіонів і Лізі Європи. Вукчевіч додасть нашій команді досвіду і обов’язково допоможе» – розповідає Віктор Вацко.

«Зважаючи на те, що я пограв в Росії і Сербії, до українського футболу звикати довго не доведеться. З погодою теж жодних проблем – в Англії сонця також небагато. Можу сказати, що нині я готовий відсотків на 60-70. Справа в тому, що останній місяць я не працював з командою. Тому мені треба ще кілька днів, аби бути в повній готовності» – сказав чорногорець. 

Журналісти не оминули увагою і перехід іспанця Лукаса до київського «Динамо». «Так, Лукас поїхав до Києва, але ми знайшли двох нових гравців на його позицію – Марселіньо, який має стати зіркою в «Карпатах», та Вукчевіча, який вже є зіркою. Щодо іспанця, то ми радітимемо його успіхам і, звичайно, будемо бажати йому всього найкращого. Ми пам’ятатимемо Лукаса, як щось добре, але сторінку перегорнуто – ми дивимося у майбутнє» – підсумував Михайло Гулордава.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 17
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
fletch_64
Вийти до ЛЕ можна через Кубок та Чемпіонат. В Кубку може вистачити бути фіналістом, Як це трохи не сталося минулого року... Але в Кубку перший бар*єр в чвертьфіналі супервимогливий - ФК КОпанка. Та на то він і Кубок, шо там трапитися несподіване може...
А от в чемпіонаті, в якщо склад фіналістів буде - обидва з пршої п*ятірки, то шосте місце стане визначальним. А от до нього - зовсім рукою подати!... Математично зараз на шосте місце претендують ДЕВ*ЯТЬ КОМАНД, такою скупченою групою команди недалеко в пунктах від шостого місця. Але можна повідмінусувати Таврію, Арендовець (заборона УЕФА в разі можливого виходу в ЕК), Арсенал...
vitalycos
до речі Карпати мають хороші шанси догнати ЧО, наші всеодно будуть дома бодатись з лідерами, а ЧО на виїзді не ахті з ними...але треба вигравати в суботу
sheva72
яка ліга європи)) їх ворскла возила 2 тайми .при тому що продала всіх ключових гравців.2-0 як мінімум в суботу)))
Noortik
Морячок а чого ж ти так недолюблюєш Карпати? тебе ображали в дитинстві чи як? тільки відпиши нормально і врівноважено (зауваж я не хамлю і не ображаю. попрошу відповісти культурно) аж самому цікаво.
Espiritum
Ні не ви шо, яка ліга цього року? Будемо реалістами. Потрібно з рік ше склад награвати точно ) І яка там жовч морячок, правда матінка )
maksbrin
можна через кубок, але через чемпіонат майже не реально, там відрив 11 очок, хоча якщо перемогти Чорноморець то буде 8 і в запасі 10 матчів, шанси є але не великі
Flunya
Вацко как то так постарел быстро.. вчера как пацан был на канале футбол а сейчас уже плешь на пол головы.
cdboss1
якраз в цьому році можна спробувати попадати в лігу Європи
можна через ЧУ або кубок,в ЧУ першу пятірку приймаємо дома
і треба в суботу перемогти чорномор
FidanFCCO
смешно читать твой бред,желчь аж рекой течёт)))
maksbrin
цього сезону Корпатам буде дуже важко боротися за ЛЄ, однак в наступному я думаю вони будуть конкурувати за 5 місце якраз з Чорноморцем та Металургом
Espiritum
Ну зараз так, вони навіть намагають в Лігу Європи вийти. Хоча що вони там покажуть і чи взагалі покажуть хоч щось то ше велике питання. І на відміну від Карпат в першу вони вилітали тричі, і провели там 4 повноцінних сезона )
maksbrin
навіщо лізти на чужу вітку та розводити там срач, ну інтересно, зайшов, прочитав, але не потрібно провокувати інших та ображати їх
jurij99
ностальгируют, видать, морячки.
Espiritum
Забув як ви свого часу барахтались в пердиві? І самі там уй за щокою тримали )
FidanFCCO
минусуй не минусуй всёравно получишь уй)))
Espiritum
Вам ж свого часу допомогли )))
FidanFCCO
не помогут вам не новички не старички)))