Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2557
2

Сергій ПІДДУБНИЙ: «Які перспективи? Грати до кінця!»

«Кардинал-Рівне» – «Ураган» – 0:1. Післяматчевий коментар головного тренера рівнян

Сергій ПІДДУБНИЙ: «Які перспективи? Грати до кінця!»

Граючий головний тренер МФК»Кардинал-Рівне» Сергій Піддубний:

- Я грою задоволений, а ось від результату зрозуміло, що задоволення немає. Можу сказати, що я гордий за свою команду, мені сподобалася її гра, те, як створювалися моменти. Також немає претензій і до самовіддачі гравців.

- І все ж таки, що вам не вистачило для перемоги?
- Значить «Ураган» сьогодні сильніший. Тому потрібно працювати ще більше. Напевно є ще якісь нюанси, в яких ми недопрацьовуємо.

- Чому Сергій Піддубний почав грати лише в другому таймі?
- Я після останньої гри з «Локомотивом» приболів, і сьогодні ще відчував недугу. Але щось потрібно було змінювати. І я взяв на себе… Хоча я сьогодні був не готовий. Але взяв на себе відповідальність, десь хотів вийти. Хоча, якщо відверто, то під час гри просто по футбольному задихався. Мене не вистачало. Нежить, температура – ОРЗ. Сьогодні вже почало відпускати, але після хвороби ще треба було відновитися. Адже якщо ти перехворів, то обов’язково організм повинен набратися сил, а це все не просто. Тому це дуже позначилося.

Хоча, скажу відверто, ми сьогодні перебудували другу четвірку, і я дуже задоволений її грою у тому вигляді – Когут, Басич, Танський і Ситник. Мені дуже сподобалося, як вони грали – молодці!

- Чому в другому таймі не з’являвся Андрій Паршиков, який грав у першому?
- Я ж щойно сказав, що мені сподобалася гра другої четвірки в такому складі, як я назвав. І я вже не хотів більш нічого міняти. Тому Паршиков і Фаренюк залишилися на лаві.

- Прокоментуйте момент з Басичем?
- Я, вам скажу так, що не хочу коментувати суддівські дії. Все вирішує суддя. Як на мене, в матчі не було ніякої суддівської упередженості, а просто були помилки. Можливо, була рука…, можливо, суддя міг вилучити Ципуна… і все перевернулося б в іншу сторону. Але він вилучив Чернієнка. Суддя так вирішив, але я нічого не хочу з цього приводу казати – є компетентні органи, нехай розбираються. Я це робити не буду. Мені потрібно розібратися з командою. Моя задача навести в команді лад, щоб вона грала. Хоча я думаю вболівальники, спеціалісти, які розбираються у футзалі, бачили, що ми програли не по грі, адже демонструємо хорошу гру. Причому показуємо хорошу гру – це сто відсотків. Але як бачите цієї хорошої гри замало для позитивного результату, щоб команда отримала три очки.

- Які з моментів ви вважаєте найбільш небезпечними? Чи можна було зрівняти рахунок?
- Два самих таких реальних моменти – це я не забив, махнув по м’ячу в порожні ворота і не попав; і Чернієнко не забив. А були ще й виходи один в один. Два в один. Моментів було безліч, але такі вирішальні моменти – це в мене і Чернієнка. Коли здавалося на 200 відсотків м’ячу немає куди подітися окрім сітки, але він туди не потрапляє. У моєму випадку м’яч пролетів мені між ногами.

- Сьогоднішні результати дозволили майже вирівнятися командам першої четвірки, адже перемоги здобули «Ураган», «ЛТК», а ще й «Єнакієвець», якому вдалося від нас знову відірватися. Які тепер у нас перспективи?
- Які перспективи? Грати до кінця! Поки є якихось навіть півшансу, ми по-любому будемо грати всі матчі на перемогу. І так просто ми не здаємося. Ми до останньої гри, поки  в нас є шанси, будемо боротися і хапатися, як кажуть, за ту рятівну соломинку, чіплятися за неї до кінця.

Мені шкода хлопців, які вкладають такий труд! Чому від нас відвертається фортуна? Може справа в тренері? Може щось я неправильно роблю? Відверто – не знаю. До хлопців претензій взагалі немає. Вони роблять все що треба. Щось значить ще не те. Треба розбиратися. Розбиратися, працювати і доводити, що ми не слабші. Що ми можемо… Навіть скажу, що ми навіть могли б за чемпіонство боротися, не те що за вихід у четвірку. Але треба працювати…

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футболисты Байера, сыгравшие в финале ЛЧ-2001/02. Где они сейчас?
Футбол | 19 апреля 2024, 13:00 22
Футболисты Байера, сыгравшие в финале ЛЧ-2001/02. Где они сейчас?

Вспоминаем тех представителей Леверкузена, которые оказались в шаге от выдающегося триумфа

Сборная Украины растеряла перевес в 3 мяча и сыграла вничью с Францией
Футзал | 16 апреля 2024, 18:46 3
Сборная Украины растеряла перевес в 3 мяча и сыграла вничью с Францией

Сине-желтая футзальная команда вела в счете 4:1, но затем пропустила трижды

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Van_Didihl
- І все ж таки, що вам не вистачило для перемоги?
- Значить «Ураган» сьогодні сильніший. Тому потрібно працювати ще більше. Напевно є ще якісь нюанси, в яких ми недопрацьовуємо.
- Я, вам скажу так, що не хочу коментувати суддівські дії. Все вирішує суддя. Як на мене, в матчі не було ніякої суддівської упередженості, а просто були помилки.
Молодець!!! Не ниє як решта тренерів, що засудили, вкрали перемогу і т.п. Команда справді заслуговувала на перемогу, мала безліч моментів...