Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1442
0

Сергій ГУПАЛЕНКО: «Без удачі футболу немає!»

«Кардинал-Рівне» – «Ураган» – 0:1. Післяматчевий коментар головного тренера прикарпатців

Сергій ГУПАЛЕНКО: «Без удачі футболу немає!»

Після гри керманич гостей виглядав досить задоволеним, і це напевно не дивно, адже його команда втримала перевагу в один м’яч і, головне, здобула такі потрібні чергові три очки.

Головний тренер «Урагану» Сергій Гупаленко:

- У першому таймі ми однозначно грали краще. Ми створювали багато моментів, а єдиний момент, який пригадую в МФК «Кардинал-Рівне», це коли була обрізка на нашому кутовому, вихід три в один і, здається, Танський влучив у поперечину.

Другий тайм вийшов навпаки. Чому? Я думаю, що це все-таки через те, що ми граємо на четвертий день і в нас дуже багато переїздів. Ми грали в Єнакієвому на кубок і в Хмельницькому. Ну дуже багато переїздів. Тому можливо ми фізично, але можливо навіть більше не фізично, а трошки морально підсіли. Це було помітно по другому тайму, почали взагалі огидно, але потім трошки налагодили гру, проте знову ж таки витримали, витерпіли і проти п’яти гравців.

«Кардинал-Рівне» зараз демонструє досить серйозний футбол. Мені подобається, як вони грають. Тому зараз вже немає такого, а – гра з «Кардиналом», отже будемо вигравати в нього. Ні, зараз, це команда, яка справді йде. Є шість рівних команд, хіба що команда з Хмельницького трошки відстає, адже новачку потрібен час. А ось інші шість команд абсолютно рівні, тому і гра вийшла така рівна.

І ще раз скажу, добре, що ми витерпіли, перемогли. Приїхали наші вболівальники нас підтримали, ми старалися. Тому хочу всім подякувати за перемогу. А я вважаю, що перемога – вона є перемога. А з помилками, які трапилися в другому таймі ми, звісно, будемо розбиратися.

- Ви згідні, що фортуна сьогодні була на вашому боці?
- А де ви бачили футбол без удачі? Без удачі футболу немає. Тому фортуна… Є такий вираз – щастить сильнішому. Удача повинна бути. Без удачі – складно. Можна пробити двічі у ствір воріт, і забити два голи, а можна зробити двадцять ударів, і не забити жодного голу. Тому удача завжди повинна бути. Тим більше тут на майданчику «Кардиналу», де нам завжди було складно грати. Тому нічого дивного немає, і я дуже задоволений, що ми перемогли.

Ми взяли три очки і зрівнялися по очках з «Енергією», з якою ділимо друге місце. Тому будемо боротися далі. А «Кардиналу» теж бажаю успіху, в них теж зараз хороша команда, яка демонструє хороший і цікавий футбол.

- Ваше враження від гри бразильців? Ми чекали від них більшого.
- Ви знаєте, вони ще грають у такий собі «шальний» футбол. Туди ми заб’ємо, а позаду там вже як вийде. Поки що ми не граємо в захисті. Але я думаю, все-таки, вони з кожною грою додають. Окрім того, виїзд для бразильців, навіть важко сказати… Ось дома вони грають при вболівальниках, коли повні трибуни, а на виїзді поки що тяжко. Але я сподіваюся, що дасть Бог, ми ввійдемо в плей-офф, і вони нам допоможуть. Будемо сподіватися, що в тих матчах вони будуть на перших ролях. Тому чекаємо. Поки що чекаємо, є в них звичайно огріхи, є свої плюси, але їм теж потрібен час. Виходить так, що вони приїхали всі з різних команд, і їм потрібно зігратися, притертися один до одного. Поки чекаємо.

- Другий матч поспіль між «Кардиналом» і «Ураганом» завершується з рахунком – 1:0. Чим це викликано, адже раніше рахунки були більшими?
- Лише одним – зріс клас команд. Причому обох. Тому мало забивають голів, роблять мало помилок, а сьогодні ще й воротарі зіграли на належному рівні. Що наш голкіпер, що голкіпер «Кардиналу». Звідси і мало голів.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Свитолина с баранкой разгромила экс-5-ю ракетку на крупном турнире в Риме
Теннис | 10 мая 2024, 19:05 11
Свитолина с баранкой разгромила экс-5-ю ракетку на крупном турнире в Риме

Элина в двух сетах разобралась с Сарой Эррани в 1/32 финала соревнований WTA 1000

Украина – лидер. Турнирные таблицы ЧЕ по socca. Зафиксирован счет 18:0
Другие виды | 10 мая 2024, 06:15 0
Украина – лидер. Турнирные таблицы ЧЕ по socca. Зафиксирован счет 18:0

Хорватия отгрузила в ворота Люксембурга 18 безответных мячей

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.