Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Кубок Украины
|
1801
0

Роман КОВАЛЬЧИК: «Фізично наша команда фору дасть будь-кому»

Головний тренер луганської «ЛТК» Роман КОВАЛЬЧИК про перемогу в кубковому матчі над «Київ-НПУ»

Роман КОВАЛЬЧИК: «Фізично наша команда фору дасть будь-кому»

- Прокоментуйте, будь ласка, гру.
- Дякую команді суперників за чисту толерантну гру – молодці. Також і своїм хлопцям – не було грубої гри. Я вважаю, що гра вийшла дуже цікавою для уболівальників. Хочу сказати, що «Київ-НПУ» дуже хороша команда, яка може використати мінімальну кількість моментів, ну бо видно, що у них гравці старалися, були максимально сконцентровані.

Якщо по своїй команді, то ви розумієте, завжди важко грати такі ігри, тому що дуже складно їх налаштувати на команду нижче рангом. Хоча, який би це парадокс не був, і я трошки цього не розумію, вони ще не на тому рівні, наші хлопці, щоб не могли налаштуватися на першоліговий колектив. Вони, хто півроку тому, хто рік, ще всі там грали, а хто ще й зовсім нещодавно. Так що тут у нас є проблеми. Я їх знаю, ми в цьому ракурсі працюємо: піднімаємо їхню майстерність, психологічно удосконалюємо.

Я вважаю, що по грі ми сьогодні були краще, було видно, що багато моментів не реалізували.   Думаю, що результат по грі закономірний, хоча, наголошую, що київська команда дуже хороша.

- У Вас сьогодні на грі були лише вісім польових гравців. З чим це пов’язано: травми чи дали перепочити?
- Ми ведемо серйозну боротьбу за місця у плей-офф і, так склалося, що деякі гравці отримали по чотири жовті картки і сьогодні не змогли приїхати. У нас сьогодні два гравці грали на трьох картках і ми боялися, щоб вони не отримали, бо у нас зараз буде важлива гра з «Локомотивом», до якої ми й готуємося.

- В другому таймі для вас пішла дещо нервова гра, адже господарі зводили різницю до одного м’яча і мали нагоди, щоб відігратися. Команда дещо розслабилася чи фізично важко було увісьмох зіграти весь матч?
- Фізично ні, повірте, фізично наша команда фору дасть будь-кому – це я гарантую, ми готові. Це просто їхня психологія – це я знаю, і я з цим борюся. Тому що, як тільки ми починаємо вигравати, команда одразу починає розслаблятися і трошки недопрацьовувати – це було видно по грі з «Ураганом», «Кардиналом» та іншими. Це потім повертається нам недобраними очками. Це просто рівень гравців і психологія ведення гри – це все повинно прийти в такій боротьбі. Таке в тренувальному процесі не відпрацюєш, тільки в іграх, а у нас, самі бачите, наймолодша команда, я вважаю, що не тільки в Україні, а й взагалі.

Андрій ГУЛІЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.