Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1981
3

СТАСЮК: «Президент команду побудує або з нами, або без нас»

Головний тренер «Спортлідер+» Іван СТАСЮК прокоментував поразку 4:6 своєї команди у грі з «Енергією»

СТАСЮК: «Президент команду побудує або з нами, або без нас»

- Перший тайм був за нами, другий – за «Енергією», - каже Іван Стасюк. - Утім, матч складається з сорока хвилин, а не двадцяти. Ми гадали, що запасу після першого тайму нам вистачить. Ми недопрацювали у грі з п’ятим польовим гравцем, хоча готувалися до цього. Одна справа пояснити гравцеві що зробити, а уже інша справа, як він послухає тренера. Досвід «Енергії» у цьому матчі дався взнаки. Ця команда не просто так стала чемпіоном України. Ми, на відміну від суперника, граємо на найвищому рівні лише перший рік.

- Склалося враження, що молоді гравці Вашої команди самі злякалися своєму успіху у першому таймі…
- Я питався у гравців, чи вони злякалися, на що вони мені відповіли – ні. Якщо вони не злякалися, то самі розумієте, що вони зробили…. (сміх у залі…) 

- Чому не грали з п’ятим польовим гравцем?
- Такої думки не було навіть тоді, коли «Енергія» перестала грати з п’ятим польовим.

- Сьогодні не зіграли досвідченіші гравці команди – Засенко, Ткачук та інші. Склалося враження, що у другому таймі бракувало досвідченого лідера…
- А Ви бачили лідера у Києві у грі з «Епіцентром К3»? І я не бачив. Якщо люди з таким досвідом не є лідерами команди, то хай вибачають. Молодь нехай працює. Після поразки у Києві наш президент сказав, що команду він побудує або з нами, або без нас.

Богдан ПАСТЕРНАК

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Vovasss
Виграєте 3:0... Почніть грати як севастопольське ПФС за тренерства Безуглого, з початку другого тайму із п'ятим... Залиште Енергію без м'яча і результат буде... А так, звісно, що не втримали...
balela_7
дело не в лидере,дело в тренере
alemaradona
"А Ви бачили лідера у Києві у грі з "Епіцентром К3"? І я не бачив..." І у грі в Києві,і сьогодні в грі з "Енергією" другий тайм пограли не лідери команди,а тренер. Його просто там не було видно. Микола Сич доказав,що результат напряму залежить від того,як спрацює тренер з командою.Він молодець.