Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 26 февраля 2013, 15:51
1998
1

ФФУ проведет оптимизацию действующей структуры

Состоялось очередное заседание Исполкома ФФУ

| Обновлено 26 февраля 2013, 15:51
1998
1
ФФУ проведет оптимизацию действующей структуры

26 лютого у Будинку футболу відбулося засідання Виконавчого комітету Федерації футболу України.

Засідання розпочалося зі звіту аудиторської компанії «ПрайсуотерхаусКуперс» щодо розробки проекту з оптимізації діючої організаційної структури ФФУ та пропозицій для її вдосконалення.
 
Члени Виконкому ФФУ одноголосно прийняли рішення щодо подання заявки від України на участь у проведенні чемпіонату Європи з футболу 2020 року.
 
На порядку денному також розглядалися питання затвердження Положення, Штатного розкладу і Структури бюджету постійного комітету ФФУ, введення до складу Комітету ФФУ з атестації футбольних клубів технічного директора федерації Валерія Шамардіна та фінансового директора Наталії Волуйко, а також затвердження списку делегатів для проведення весняної частини змагань з футболу серед команд Прем’єр-ліги.
 
Крім того, Виконком ФФУ затвердив зміни до Регламенту зі статусу і трансферу футболістів щодо компенсацій тренерам дитячо-юнацьких футбольних закладів, Регламент ХII Міжнародного юнацького турніру пам’яті Віктора Баннікова, а також Регламент чемпіонату і розіграшу Кубку України з футболу серед аматорських команд на 2013 рік.
 
Перший віце-президент ФФУ Сергій Стороженко доповів про ситуацію в Одеській області, де водночас функціонували дві федерації. Після цього члени Виконкому прийняли рішення визнати місцеву федерацію під керівництвом Петра Чілібі єдино легітимною.
 
Наприкінці засідання було затверджено новий статут Дитячо-юнацької футбольної ліги України, а також прийняте рішення щодо зміни у Регламенті атестації клубів Прем’єр-ліги. Тепер представникам елітного дивізіону необхідно буде отримувати атестати для дозволу приймати участь як у внутрішніх змаганнях, так і на євроарені.

ФФУ
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
fnick
"необхідно буде отримувати атестати для дозволу приймати участь як у внутрішніх змаганнях, так і на євроарені."
Забавно будет посмотреть на то, как представитель Шахтера или Днепра к примеру, приходит в ФФУ и говорит:
"Дяденька а можно нам поиграть в еврокубках?"