Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 25 февраля 2013, 11:28
1936
2

Андрей КОНДЗЕЛКА: «Для нас Карпаты – это Барселона»

Капитан ФК «Тернополь» прокомментировал спарринг против львовского клуба

| Обновлено 25 февраля 2013, 11:28
1936
2
Андрей КОНДЗЕЛКА: «Для нас Карпаты – это Барселона»
Андрей Кондзелка (справа)

Незважаючи на поразку з великим рахунком, капітан ФК «Тернопіль» Андрій Кондзьолка не був надто розстроєний результатом, а грою своєї команди залишився навіть десь задоволений.

– Для нас сьогодні «Карпати» були те саме, коли по телевізору дивишся, як «Барселона» грає проти якоїсь слабкої команди. Нам було дуже непросто. Але ми раді й тому, що змогли створити хоча б один по-справжньому гольовий момент, коли наш гравець вийшов один на один з воротарем «Карпат». Щоправда, забити йому, на жаль, не вдалося. Раді й тому, що більше не пропустили.

– Гра хоча й товариська, але все ж суперник у вас був – команда Прем’єр-ліги. З цієї причини, перед грою в хлопців відчувалося якесь хвилювання?
– Так, звичайно. Перед грою хвилювання є завжди. А тут ще й суперник, проти якого не кожен день доводиться грати. Але все це було лише до початку матчу. А як тільки почалася гра, хвилювання одразу пройшло – треба було думати про гру, хвилюватися вже не було часу. Треба було забирати м’яч, але в нас мало що виходило. Коли наші гравці пробували контролювати м’яч, футболісти «Карпат» одразу їх «з’їдали», абсолютно нічого не давали створити. Було помітно, що у львівської команди рівень набагато вищий, ніж у нас, представників Другої ліги. Але все одно було приємно зіграти проти такої команди. Ну й звісно, приємно було зіграти на полі стадіону, який приймав матчі чемпіонату Європи і на якому грали такі сильні команди, як збірні Нідерландів, Данії, Португалії, а також Чехії, Австрії та України. Не відомо ж, чи доведеться ще колись комусь з нас зіграти на такому стадіоні.

– Тобто ця гра футболістам вашої команди запам’ятається на все життя?
– Звичайно. Хороша гра на такому чудовому стадіоні та ще й проти такого сильного суперника. Сподобалося і ставлення гравців «Карпат» до нас, як до суперників. Ніякої зверхності, досить серйозне ставлення до гри. Однозначно було дуже приємно грати. Тому, як капітан своєї команди, хочу подякувати «Карпатам» за гру і побажати їм успішниз виступів у чемпіонаті та в Кубку України.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Эвертон – Ливерпуль. Прогноз и анонс на матч чемпионата Англии
Футбол | 24 апреля 2024, 15:02 4
Эвертон – Ливерпуль. Прогноз и анонс на матч чемпионата Англии

Sport.ua вместе с GGBET анонсирует интересный поединок

Похоже, Касильяс недооценивает Лунина. Забыл, как над ним насмехался Кан?
Футбол | 24 апреля 2024, 12:20 8
Похоже, Касильяс недооценивает Лунина. Забыл, как над ним насмехался Кан?

Колумнисту Sport.ua Алексею Сливченко не понравилось одно из последних высказываний легенды «Реала»

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Хрюн Моржов
– Для нас сьогодні «Карпати» були те саме, коли по телевізору дивишся, як «Барселона» грає проти якоїсь слабкої команди.
_____________________________________________________
Или неверно записано, или он плохо сформулировал мысль. ФК «Тернополь» - однозначно "слабка команда". Но не думаю, что им одинаково играть с Карпатами и Барсой. Треба було хоча б так: "як «Барселона» грає проти якоїсь Бенфiki. Все-таки сравнение корректней.
Моралес
Хоч для когось Карпати Барселона!