Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Кубок Украины
|
2017
2

Іван СТАСЮК: «Це була наша найганебніша гра»

Головний тренер «Спортлідер+» Іван СТАСЮК про поразку в кубковому матчі від «Епіцентра К3»

Іван СТАСЮК: «Це була наша найганебніша гра»

Іван Стасюк, головний тренер «Спортлідер+»:

- Прокоментуйте, будь ласка, гру.
- Хочу привітати київську команду з виходом у «Фінал восьми». А щодо нас, то для нас це найганебніша гра, яку ми зіграли за весь цей сезон. Навіть незважаючи на те, що у нас було 12 поразок поспіль, вони не були такими ганебними як сьогоднішня гра – гра всіх виконавців нашої команди.

«Епіцентр К3» молодці, вони так, як ми і думали,спланували свою гру: витримали десь,   можливо, рідні стіни їм більше допомогли,фартовішими вони були в моментах, а виконавці у них високого рівня і їм неможна було давати ті моменти, які ми їм дали. Ми їм дали ті моменти – вони свої моменти використали.

- По першим хвилинам в команді  відчувалася невпевненість, в середині першого тайму хлопці себе опанували, але що ж сталося у другому?
- Дуже проста відповідь на це запитання. Знаєте, коли виходить команда, яка грає на професійному рівні, а інша на любительському – психологічно це дуже важко. Кожен боявся припуститися помилки, тому що кожна помилка для нас була в десять разів болючішою, ніж коли ми програвали ці 12 ігор в чемпіонаті. Тому дуже переживали і боялися помилитися. Десь з цього мандраж і розпочався.

- Тобто про недооцінку суперника мова не йде?
- Ні, ніякої недооцінки не було. Ми переглядали ігри «Епіцентру» і в інтернеті, і нам надали відео їхніх контрольних ігор. Налаштовувалися, розбирали кожного гравця. По суті, щоб сказати, що команда повністю переграла нас, то такого не можна сказати. Так, результат на табло, але я говорю, що то не вони виграли, а ми програли.

Андрій ГУЛІЙ
 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
parazityk
Епіцентр, давайте в прем'єрку
cl09
"Так, результат на табло, але я говорю, що то не вони виграли, а ми програли."
как так можно говорить после игры??? "К3" ПЕРЕИГРАЛ, подчеркиваю это слово, по ВСЕМ параметрам. Скажите спасибо, Хмельниччане, что "К3" в первом тайме не начал делать свое дело, а то б эта игра стала худшей не за прошедшее время, а и за будущее тоже.
Еще хочется поблагодарить болельщиков, которые заполнили зал КПИ. Это ребятам тоже помогло. Спасибо