Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига чемпионов
| Обновлено 22 февраля 2013, 17:35
1467
1

Игорь КУТЕПОВ: «У Барселоны остается много козырей»

Украинский специалист дал оценку матча Лиги чемпионов «Милан» - «Барселона»

| Обновлено 22 февраля 2013, 17:35
1467
1
Игорь КУТЕПОВ: «У Барселоны остается много козырей»

— Чому каталонці не створили жодного моменту? Головною причиною перемоги італійців є, хоч як банально це прозвучить, правильно обрана тактика: «Мілан» зіграв од оборони, відійшов назад, що спровокувало очевидну відсутність простору для «Барселони», це для неї — смертельно. Я, звісно, не можу знати напевне, але в мене склалося тверде враження, що італійці цілком дотрималися приписів свого тренера щодо плану на гру, блискуче зігравши на контратаках… Так, «Барса» й справді жодного голевого епізоду не створила — були лише півмоменти. Так, вони гарно тримали м’яча, це виглядає дуже красиво, загалом це й ефективно також, але, як з’ясовується, не завжди… Ми ж, окрім усього іншого, принижуємо «Мілан»: виходить, ніби не він виграв, а каталонці програли, насправді ж «червоно-чорні» — теж топ-команда, не забуваймо про це.

Чи грав «Мілан» грубо? Зус¬трічав таку думку, але я нічого подібного не помітив. Розумієте, гравці «Барселони» дуже швидкі й технічні, тому часто виникають епізоди, коли каталонці ведуть м’яч, забирають його під себе, а в цей момент їм протистоять менш технічні захисники, відповідно стається стик, грубе зіткнення. Такі явища нормальні у футболі, не треба на них надто акцентувати. Тим паче, на такому рівні. Так чи інакше, каталонці мали бути готовими до цього.
 
Мессі, Мессі… Ну, він, як і вся команда, зіграв блідо, жодного разу по-справжньому не загрожуючи воротам Абб’яті. Проте він же — людина, в нього також невдалі матчі можуть бути. Він же не робот… Ми бачили, що його активно пресингували (хоча персонально проти Ліонеля ніхто не діяв — до нього ішов гравець «Мілана», який був ближче за інших), він багато тримав м’яча, намагався створювати щось із глибини. Утім, повторюю: зіграв так, як і вся команда.
 
Про матч-відповідь. Якщо «Мілан» витримає свою домашню лінію, шансів у «Барселони» не буде — це точно. Проте за каталонцями — багато «козирів»: своє поле — наразі це не штамп, а реальність, бо на стадіоні «Камп Ноу» поле дуже широке, якраз під стиль «Барси», з чудовим газоном; свої вболівальники; вміння виграти в будь-якого суперника з будь-яким потрібним рахунком. Відверто, то навіть не знаю, чого очікувати від гри за два тижні
 
«Український футбол»
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
folker
ера занепаду Барселони настала! і це факт!