Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1586
3

Екстра-ліга підтримала кандидатуру Сергія Владика

Відбулися загальні збори учасників Екстра-ліги

Екстра-ліга підтримала кандидатуру Сергія Владика

13 лютого 2013 року у приміщенні Будинку футболу відбулися чергові загальні збори учасників АФКУ «Екстра-Ліга»

Головуючим у відповідності до вимог Статуту АФКУ «Екстра-Ліга» було обрано президента МФК «Кардинал-Рівне» Володимира Валявку.

На Загальних зборах були розглянуті питання про виконання регламентних норм та передніх рішень Загальних зборів, уточнені окремі питання розіграшу матчів серії плей-офф та Кубку Ліги, питання взаємодії з суддівсько-інспекторським корпусом та розгляду пропозиції АМФР щодо проведення комерційного Кубку імені Єрьоменко.

Також Загальні збори прийняли рішення про визначення делегатів від АФКУ «Екстра-Ліга» на Звітно-виборчу конференцію АМФУ (О.О. Бубен, С.З. Мельничук, В.В. Гримайло), що повинна відбутися 30.03.2013 року та підтримку кандидатури Сергія Владика на пост президента Асоціації міні-футболу (футзалу) України.

Загальними зборами було прийнято ряд інших пропозицій щодо  проведення Звітно-виборчої конференції АМФУ. Так, обговоривши юридичні висновки щодо запропонованого проекту Статуту АМФУ, який розміщений на сайті АМФУ було прийнято рішення підтримати ініціативу президента НФК «Ураган» О.О. Бубена про винесення на розгляд конференції АМФУ проект Статуту, який підготовлений спільно юристами Асоціації міні-футболу Івано-Франківської області, НФК «Ураган» та АФКУ «Екстра-Ліга».

Нагадаємо чергова VI Звітно-виборча конференція Асоціації міні-футболу (футзалу) України відбудеться у м. Києві 30 березня 2013 року.

Екстра-ліга

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
alex_kor
почему мяч овальный?
videoman1985
Тот самый
forca_uve
Владыка - это один из организаторов трансляции чемпа Испании по Спортам?