Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 20 февраля 2013, 13:51
1724
1

Карпаты готовятся к матчу с Тромсе + ФОТО

Львовская команда продолжает подготовку к чемпионату на сборах в Турции

| Обновлено 20 февраля 2013, 13:51
1724
1
Карпаты готовятся к матчу с Тромсе + ФОТО

Якщо не брати до уваги кількаденні львівські відпочинки, то «Карпати» вже як місяць знаходяться в Туреччині. Звісно, що такий довгий період перебування поза межами рідного дому не може не позначатися на гравцях. Якби у них на стінах були календарі, то щоранку гравці виривали б листки з нього або закреслювали черговий турецький день. Зрештою, залишилося не так і багато. Залишилося лише зіграти останній спаринг з норвезьким «Тромсе» і вже тоді можна буде пакувати валізи. 

Але всі розуміють, що часу втрачати не можна. Початок чемпіонату вже на носі, тому кожне тренування, яким важким воно б не було, украй необхідне. Свої заняття карпатівці чергують. Якщо є гра – то команда зранку займається або на звичних тренувальних полях, або на галявині поблизу Середземного моря. Там, переважно, футболісти розминаються і грають у тенісбол. 

Вівторкове тренування відбувалося на полі. Ті, хто грав проти «Тюмені», а це переважно молоді виконавці, працювали під керівництвом Мартіна Магістера. Усі інші займалися під пильним поглядом болгарської групи тренерів. Команда награвала різноманітні тактичні дії, побачити які уболівальники зможуть вже в чемпіонаті. 

Приємні зміни відбулися у готелі Susesi, де живуть «зелено-білі». Кілька днів тому, зі спокійного та затишного місця, готель перетворився на мурашник, через нашестя 1200 страхових агентів, які влаштували корпоратив. На щастя, він довго не протривав. Коли ж турки поїхали, в готель поселилася українська команда – першоліговий «Нафтовик» з Охтирки разом з керівництвом: колишніми гравцями «Карпат» та збірної України Андрієм Полуніним та Сергієм Мізіним. 

А ввечері, коли карпатівці відпочивали і дивилися матчі Ліги Чемпіонів, в гості завітав ще один карпатівець – Неманья Тубіч, який зараз виступає за російський «Краснодар». Кілька годин перед цим серб взяв участь в спарингу проти «Севастополя», в якому росіяни перемогли 3:0. Неманья зібрав галасливу компанію друзів-балканців, складену з Івана Мілошевіча, Ґреґора Балажіца, Мартіна Богатінова, а також Михайла Кополовця, до яких приєдналися Сергій Зеньов та Ігор Худоб’як...











ФК Карпати

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Срна признался, почему Шахтер не назначит тренером Григорчука или Вернидуба
Футбол | 26 апреля 2024, 23:52 9
Срна признался, почему Шахтер не назначит тренером Григорчука или Вернидуба

Дарио считает, что в Украине сложно найти коуча под «шахтерский футбол»

Договорной матч в украинском футболе? В УАФ начали официальную проверку
Футбол | 26 апреля 2024, 21:16 16
Договорной матч в украинском футболе? В УАФ начали официальную проверку

26 апреля Металлист обыграл Кремень 2:1 в 6-м туре Первой лиги в Группе вылета

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Dragon9
Давайте перемогу на закуску і додому))