Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 20 февраля 2013, 13:14
1805
0

Неманья ТУБИЧ: «Хочу на день выбраться во Львов»

Экс-защитник «Карпат» рад встрече со старыми знакомыми на турецкой земле

| Обновлено 20 февраля 2013, 13:14
1805
0
Неманья ТУБИЧ: «Хочу на день выбраться во Львов»

У вівторок ввечері міцний середняк російської Прем’єр-ліги «Краснодар» провів спаринг проти першолігового українського «Севастополя» і переміг 3:0. А невдовзі після цього матчу захисник «зелено-чорних» прийшов в готель Susesi, аби побачитися зі своїми старими друзями та подивитися з ними поєдинок Ліги Чемпіонів між «Арсеналом» та «Баварією». У перерві гри Неманья Тубіч поспілкувався з офіційним сайтом «Карпат».

– Сьогодні для тебе день зустрічей: спершу поспілкувався з колишніми партнерами, які зараз виступають за «Севастополь», а тепер прийшов і до карпатівців...
– Дуже приємно поспілкуватися з хлопцями, яких я давно не бачив. Я був радий бачити Кузнецова, Кожанова, Олега Георгійовича, проти яких сьогодні грав. А зараз прийшов до «зелено-білих». От ми дивимося футбол в компанії Міші Кополовця, Ігоря Худоб’яка, Сергія Зеньова, Ґреґора Балажіца, Мартіна Богатінова. Востаннє я їх бачив минулого року, коли наші команди були на турецьких зборах. 

– За «Карпатами» слідкуєш?
– Звичайно! На клубному сайті читаю усі новини, з Іваном і Мішою постійно говоримо по телефону. Усе, що відбувається, я знаю.

– Як у тебе справи в «Краснодарі»?
– Слава Богу, все нормально. Ми маємо хорошу команду і серйозні амбіції. Зараз ми закінчили рік на 10-му місці, але знаючи бажання нашого президента і тренера, «Краснодар» буде боротися за єврокубки. Розрив невеликий – 4 очки. На другу частину чемпіонату у нас серйозні плани.

– За Львовом сумуєш?
– Коли я перейшов з «Карпат» в «Краснодар», то навіть не мав можливості зібрати речі, що були у Львові, адже на той час я був в Туреччині. Тому переїздом займалася моя дружина. Тому я дуже хочу бодай на один день вибратися до Львова і прогулятися центром. Як тільки матиму трохи часу – обов’язково поїду.

ФК Карпати

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.