Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
3009
0

Сергій Владико – кандидат в президенти АМФУ від Прикарпаття

Рада АМФІФО також вважає доцільним підготувати нову редакцію Статуту АМФУ

Сергій Владико – кандидат в президенти АМФУ від Прикарпаття

18 лютого відбулося засідання Ради Асоціації міні-футболу Івано-Франківської області. Ключовим питанням зібрання стало висунення кандидата на посаду президента Асоціації міні-футболу (футзалу) України від Івано-Франківської асоціації.

Вибори керівника АМФУ відбудуться у Києві 30 березня 2013 року на VI звітно-виборній Конференції Асоціації міні-футболу України. Крім того, було обрано делегатів на конференцію та обговорено зміни і доповнення до проекту Статуту громадської організації «Асоціації міні-футболу (футзалу) України».

У ході засідання було розглянуто три претенденти на посаду Президента Асоціації міні-футболу (футзалу) України на новий виборний період. Зокрема, обговорювалися кандидатури Геннадія Лисенчука, Юрія Сорочика та Сергія Владика. Саме кандидатура Сергія Владика отримала підтримку та була запропонована як офіційна від Івано-Франківської асоціації.

Згідно рішення Ради, 30 березня 2013 року на Конференції у Києві АМФІФО, як колективного члена АМФУ, представлятимуть її керівники – голова АМФІФО Василь Костюк, відповідальний секретар Ігор Овчар, а також Сергій Владико.

Також на засіданні було детально обговорено пропозиції щодо змін і доповнень до проекту Статуту громадської організації «Асоціація міні-футболу (футзалу) України». Рада АМФІФО вважає доцільним не вносити зміни та доповнення до запропонованого проекту Статуту, а підготувати нову редакцію, в якій уже було б відображено усі вимоги, які ставляться до таких документів, з урахуванням сфери його застосування та відносин, які він покликаний регламентувати.

Довідка:

Владико Сергій Васильович - киянин, 1978 р.н., одружений, виховує трьох синів. Освіта вища. Є керівником ТОВ «Спорт Сервіс» - офіційного дистриб'ютора TM «Joma» в Україні. Компанія є технічним партнером команд футзальної Екстра-Ліги СК «Енергія» і ФК ЛТК, першої ліги АМФУ «Аперкот» і МФК «Одеса», великий футбол - ФК «Карпати», ФК «Скала» тощо.

Брав участь як гравець у чемпіонатах України (2 ліга) в сезонах 2000-2003 рр., Кубках м. Києва. Учасник та призер міжнародного турніру «Біла Акація» (м. Одеса). Організатор міжнародного турніру «Lviv Open Cup» - одного з найбільших турнірів у Європі.

Програмні положення Сергія Владика, як кандидата на посаду президента АМФУ, стосуються вдосконалення різних напрямків розвитку футзалу в Україні: від відкритої інформаційної політики та правового забезпечення, нових маркетингових прийомів для залучення інвестицій та збільшення зацікавлення вболівальників - до зміцнення національної збірної з міні-футболу, розвитку дитячо-юнацького футзалу та популяризації аматорського спорту.

За інформацією sport.if.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ