Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 19 февраля 2013, 13:16
1652
2

Игорь ДЕДЫШИН: «Задачи будем ставить после сборов»

Генеральный директор «Карпат» остановился на самых актуальных вопросах для клуба

| Обновлено 19 февраля 2013, 13:16
1652
2
Игорь ДЕДЫШИН: «Задачи будем ставить после сборов»

У Львові відбулася прес-конференція на тему «Підготовка ФК «Карпати» до виступів у другій частині сезону 2012/2013». Участь у ній взяли генеральний директор «Карпат» Ігор Дедишин, віце-президент «зелено-білих» Віктор Вацко та спортивний директор команди Михайло Гулордава. 

Про тренувальні збори 

«Команда готується по плану. Саме таку методику вибрав головний наставник Ніколай Костов. Вважаю, що команда вже провела серйозну підготовку. Гравці непогано готові фізично. На результат не варто звертати уваги. Йде ротація складу, вибирається оптимальний список гравців, які будуть виконувати завдання, поставлені перед командою.»

Про новачків 

«Офіційно ми підписали Сергій Геращенкова та Марселіньо. Геращенков останній рік провів у «Амкарі». Він є вихованцем Донецького «Шахтаря». Може зіграти на позиції центрального і правого захисника. Марселіньо добре себе проявив на зборах. Грає по всій передній лінії атаки. Контракт з ним розрахований на 4 роки. Наразі це два офіційні підписання, які мусять підсилити команду. Думаю, це ще не завершення нашої трансферної компанії. Зараз ми знаходимося у фазі ведення перемовин з гравцем, який виступає на позиції центрального захисники та атакувального півзахисника.» 

Про підготовку до матчу з «Таврією» 

«24-ого лютого на стадіоні «Україна» ми проведемо товариську зустріч з ФК «Тернопіль». Матч розпочнеться о 14:00. 26-ого лютого команда вилітає у Крим, де вже буде готуватися до матчу з «Таврією».» 

Про завдання 

«Завдання будуть оголошені після того, як команда завершить тренувальні збори та закінчеться трансферна компанія клубу. Наразі про завдання говорити завчасно» 

Про Арену Львів 

«У нас наразі перманентний стан переговорів з керівництвом Арени Львів та владою. Де ми проведемо перший матч проти одеського «Чорноморця», наразі важко сказати. Коли завершуться перемовини, ми про все повідомимо» 

Про конспірацію гравців 

«Така практика є у всіх українських клубів. Виключенням є гранди. Наведу приклад з новачком Марселіньо. Він до нас приїхав конфіденційно. Добре себе проявив у Туреччині. Може з'явитися ще один зацікавлений клуб. У нас є певні фінансові можливості. Ми не «Шахтар», «Челсі» чи «МанСіті», де собі можуть дозволити будь-які умови. Тому я вважаю, що така конфіденційність має право на життя.» 

«Можу сказати, що після підписання контракту до мене подзвонив представник «Севастополя» і привітав. Я знаю, що ним цікавилися «АПОЕЛ» та «Севастополь». Ці клуби мають більші фінансові можливості, ніж ми.» 

Про Лозанну 

«Наша позиція є незмінною. Жодної інформації, коли буде остаточне рішення, наразі немає. Ще раз наголошую, що у нас є своя позиція і ми будемо її відстоювати.» 

Про Кожанова 

«Ми зробили офіційну пропозицію «Шахтарю». З Денисом був погодженний особистий контракт. Чому не відбулася угода, потрібно питатися у представників Донецького клубу» 

Про Мкояна 

«Він перебував у нас на перегляді але по завершенню перших зборів було вирішено обопільне рішення, що контракт підписувати не будемо» 

Про Ільющенкова, Гудиму і Мартинюка 

«Наразі Ільющенков не входить в інтереси основної команди. Займаємося пошуком нової команди для нього. Така ж ситуація і у Мартинюка з Гудимою. Ми їм давали шанс однак вони його не використали» 

Про оренду молодих гравців 

«У нас були пропозиції по Костевичу, Гірському, Озарківу. Однак гравці самі не хочуть покидати команду і збираються доводити свою професійну придатність тренерському шта

fckarpaty.com.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
italeksi
руководство-просто одуванчики
Anonymous
Если не можете лидеров своих удержать, то о каких задачах можно говорить??