Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 15 февраля 2013, 13:08
1977
1

Вадим ЗАЯЦ: «Раньше игроки падали и теряли сознание»

Главный тренер черновецкой «Буковины» рассказал об учебно-тренировочных сборах своей команды

| Обновлено 15 февраля 2013, 13:08
1977
1
Вадим ЗАЯЦ: «Раньше игроки падали и теряли сознание»
Вадим Заяц

14 лютого чернівецька «Буковина» вирушила на навчально – тренувальний збір у Крим. А до 11 лютого підопічні Вадима Зайця працювали у Чернівецькій області. Зокрема, місцями тренувань наших футболістів стали ФОК «Олімпія» (Чернівці) та туристичний комплекс «Аква – Плюс» (Сторожинецький район).

Своїми враженнями від навчально – тренувальних зборів, які відбувалися на Буковині, ми попросили поділитися наставника ФСК «Буковина» Вадима Зайця. Вадим Григорович, зокрема, зазначив: «Чому ми вирішили тренуватися у рідних стінах ? На Буковині створені ідеальні умови для підготовки команди у цей період. Тож ми не бачили сенсу залишати межі буковинського краю.

Зазначу, що у нас є така робота – 3 по 3 кілометра. Ми бігаємо три відрізка. До речі, цього року пробігла уся команда. Це, насамперед, пов'язую з тим, що у нас зараз колектив сильніший. Раніше футболісти падали, втрачали свідомість. Тепер такого немає.

Приємно, що ми маємо всебічну підтримку з боку почесного президента ФСК «Буковина» Віталія Михайлішина. Якщо виникають якійсь питання, то він завжди готовий допомогти чернівецькому клубові. Вдячний я за підтримку і нашому губернаторові Михайлові Папієву, який живе футболом. Звісно, що успіхи «Буковини» неможливі без наших засновників, а також працівників клубу».

ФСК Буковина

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vadya-metal (Greece)
Модеры, исправьте, не черновЕцкой «Буковины», а черновИцкой. Это же сколько классов надо окончить, чтобы не знать такую элементарщину?