Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1263
5

Александрия обыгрывает Торпедо

В матче за третье место Gold City Cup московское «Торпедо» проиграло украинской «Александрии» – 1:2

Завершився турнір ГОЛД СІТІ в Туреччині ,в якому приймали участь футболісти ПФК «Олександрія». Наші земляки в матчі за третє місце перемогли  московське «Торпедо» з  рахунком 2:1. Хоча в першому таймі програвали 0:1.Та й перевага ігрова та територіальна була на боці підопічних  Бориса Ігнатьєва. В другому таймі олександрійці додали у швидкості, і як результат-два забиті м”ячі у виконанні Василя Грицука. Спочатку він чітко реалізував пенальті (60 хв.), а потім потужним ударом здалеку заставив капітулювати воротаря москвичів (75 хв.) За словами Андрія Купцова, у другому таймі його підопічні показали хороший швидкісний футбол,зламали сценарій  «Торпедо», показавши при цьому характер та високу майстерність.

Як підкреслив керманич наших земляків:Такий турнір є неоціненним багажем в період проведення навчально-тренувальних зборів,адже склад  його учасників говорить сам за себе. По завершенню матчу команда отримала Кубок і хороший настрій перед першими вихідними. Ну а в матчі за перше місце софійський ЦСКА зустрівся з польським «Заглембе» . Основний  час матчу закінчився внічию 3:3 і тільки в серії одинадцятиметрових штрафних ударів  перемогу  в турнірі  святкували  футболісти «Заглебме».

ПФК «Олександрія» - «Торпедо» Москва  2-1 (0-1)
Голи
: Газінський 37хв. - Грицук 60хв.(пенальті), 75хв.
Склад ПФК «Олександрія»: Зарубін, Микицей (Запорожан 60 ), Назаренко,  Басов, Протіч, Бондаренко (Бровченко 46), Колесниченко ( Банада 60), Кіча (Соломка 75),  Грицук (Байстрюченко 89), Пічкур (Антонов  67), Коломоєць (Шевченко 80).

www.pfcalexandria.com.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
kondrat.kondrat
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
airwolf77
А не замахнуться Вам земляки ,,так сказать на Шекспира,,-на ,,вышку,, я имею ввиду...правда усиление нужно! Эх ещё б Зиронька поддтянулась бы к лидерам !
invade1
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
JIecHuk
От этого российского клуба только название и осталось
airwolf77
Молодцы земляки !победа,да ещё над российским клубом --всегда хорошо !