Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 08 февраля 2013, 09:47
788
0

Олег ШАНДРУК: «Мы больше работаем с мячом»

Игроки «Волыни» прокомментировали победу в товарищеском матче над «Жилиной»

| Обновлено 08 февраля 2013, 09:47
788
0
Олег ШАНДРУК: «Мы больше работаем с мячом»

Олег Шандрук: Було два різних тайми у сьогоднішньому матчі. «Жиліна» зіграла із мінімумом замін, а ми в другому таймі мали інший склад. Тому категорично говорити про нашу повну перевагу було б не варто. Ми все ж свіжішими об’єктивно були. 

- Яким є характер тренувань на цьому зборі?
- Ми більше працюємо із м’ячем – це факт. Крім того, тренери враховують ігрові навантаження на футболістів, тобто об’єм роботи кожного з нас залежить від того, скільки ми зіграли у спарингах. 

Артем Щедрий: Ми почали гру дуже впевнено і фактично у перші 10-15 хвилин словаків не було видно на полі. Забили з пенальті, але й швидко пропустили. Напевне гол у відповідь трохи нас вивів з рівноваги і ми втратили нитки гри. Тільки наприкінці тайму відновили паритет на полі. А вже у другому таймі вийшли старші партнери, більш зіграні від складу першого тайму, і забезпечили результат в матчі. Напевне, всі від нас уже зачекалися перемог у спарингах, але повірте, що грати на тлі втоми від щоденних тренувань все ж нелегко… 

- Як проводиш вільний час на зборах?
- Його небагато, враховуючи два тренування вранці і по обіді. Відпочиваю із хорошим фільмом комп’ютером, увечері ходимо в басейн, сауну чи на масажі. А ще можемо у тенісбол «порубатися». Я з Сашою Насоновим у парі граю. Можемо й три на три вийти: Щедрий, Насонов і Скоба проти Бабиря, Хомченка та Павлова. Весело виходить! А ще пара Приндета-Пилипчук сильна. 

Ігор Скоба: Сьогоднішній матч допоможе психологічно на цих зборах. Перемагати завжди приємно, а те, що раніше цього не вдавалося частіше робити, то переконаний – не слід зациклюватися на помилках. Вони завжди будуть на фоні навантажень. Крім того, у спарингах об’єктивно менша відповідальність тому й концентрація може послабитися. Для цього й збори, щоб тренувати її, концентрацію.

Під час другого заїзду вже більше працюємо тактично і технічно, навантаження об’єктивно впали. Відпрацьовуємо й стандарти. Подобається й те як стараються новачки з дубля – усі дуже прагнуть закріпитися в основі.

ФК Волынь

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.