Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 07 февраля 2013, 11:39
1019
2

Виктор ГРАЧЕВ: «Нужно наигрывать костяк команды к Евро-2016»

Экс-игрок донецкого «Шахтера» остался доволен игрой сборной Украины в матче с Норвегией

| Обновлено 07 февраля 2013, 11:39
1019
2
Виктор ГРАЧЕВ: «Нужно наигрывать костяк команды к Евро-2016»

«Хвилин 65-70 українці грали дуже добре, було любо-дорого дивитися. Всі ланки команди діяли компактно, норвежці не знали, що робити з м'ячем. Була майже 100% реалізація гольових моментів. Однак після того, як поле залишив Тимощук ми дозволили створити суперникам масу можливостей для взяття воріт. Утім мене потішило, що українці були краще готові функціонально», - зазначив Віктор Олександрович.

Разом із тим Грачов дає лише 20% на успішне завершення кваліфікаційного турніру чемпіонату світу.
 
«Ми майже всі шанси втратили в іграх з молдаванами й чорногорцями. Тому вірити в щасливе завершення відбору треба, але серйозно розраховувати на це – навряд. Михайлу Івановичу, якому випало сидіти на «електричному стільці» головного тренера збірної, треба награти кістяк команди на чемпіонат Європи 2016 та чемпіонат світу 2018. Ви подивіться, які вікові розриви у збірній: є люди, яким по 33-34 роки, і є інші, яким по 21-23. практично втрачена золота середина – 25-28 років» — зауважив експерт.
 
Віктору Олександровичу сподобалася гра воротаря Андрія П'ятова.
 
«Це, мабуть, найкращий його матч. Після того, як Андрій залишив поле без пропущеного голу, я навіть стурбувався: краще би він один гол пропустив, але в наступній грі «Шахтаря» проти «Боруссії» з Дортмунда відстояв би на нуль» — сказав Грачов.
 
Після трьох відбірних матчів чемпіонату світу збірна України має в своєму активі два очки і зберігає невеликі шанси аби наступного року зіграти на полях Бразилії.
 
Юрій СТРИГУН, gazeta.ua
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
fishmanvip
Кстати,после слов этого "эксперта",что, мол,лучше уж Пятов пропустил ,а за кротов отстоял на ноль,начинаешь досконально понимать,как этим донецким псевдопрофессионалам безразлична сборная страны...
fishmanvip
А игра Ракицкого,вам,малоуважаемый,случайно не понравилась? Тренеру его наигрывать ?