Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
2090
1

Андрей БОГДАНОВ: «Не стоит оглядываться назад»

Хавбек «Динамо» Киев и сборной Украины ответил на вопросы болельщиков

Андрей БОГДАНОВ: «Не стоит оглядываться назад»
Андрей Богданов

Раніше ми анонсували можливість всім вболівальникам задати питання гравцю національної збірної України Андрію Богданову! Він вже відповів на питання і ми пропунуємо вашій увазі його відповіді!

- Після повернення до «Динамо» Київ, ти дуже рідко виходив у стартовому складі. Це, напевно, пов’язано з жорсткою конкуренцією. Як ти вважаєш, чи вийде у тебе закріпитися у основі, після відновлення Ліги Європи та чемпіонату України?
- Докладатиму максимум зусиль для цього. Тобто працюватиму і викладатимуся на 100%. Впевнений, що у мене все вийде і я зможу допомогти київському «Динамо» здобувати перемоги і в Лізі Європи, і в чемпіонаті України. Звичайно, кожен футболіст ставить перед собою мету - пробитися до основного складу. Я не виключення.

- Коли ти був вихованцем динамівської школи, чому відмовився підписувати контракт з «Динамо»?
- Говорив про це в минулих інтерв'ю: я зробив такий вибір і я не шкодую. Зараз я повернувся у свій рідний клуб і дуже радий з цього приводу.

- Андрію, ти імпонуєш мені як гравець, щиро бажаю тобі успіхів в «Динамо» та збірній. Які відчуття були у тебе, коли отримав запрошення на матч із Норвегією?
- Щиро дякую за такі слова! Кожен футболіст прагне грати за збірну, і я не виключення. Це було мрією дитинства. Далі все залежить від мене, чи зможу я закріпиться в команді. Я буду багато працювати, щоб виправдати довіру тренерського штабу.

- Андрію, які шанси є у «Динамо» проти «Бордо» на твою думку?
- Я вважаю, що шанси 50 на 50.

- На твою думку, «Динамо» цього року може ще поборотись за вихід у фінал ЛЄ? Вітаю з викликом до збірної.
- Я вважаю, що все можливо! Потрібно виходити і кожну гру грати на максимумі, здобувати позитивний результат. Якщо ми будемо одним єдиним колективом – у нас все вийде. Ми повинні йти далі не озираючись і не замислюючись, на якій ми стадії. Лише так ми зможемо дістатися фіналу і повторити ті роки, коли «Динамо» вигравало Кубок Кубків.

- Будучи вихованцем динамівської школи футболу, чи зміг би ти перейти в інший клуб заради стовідсоткового місця в основі та більшої зарплатні?
- Зараз про це не думаю, я гравець київського «Динамо» і я пов'язую своє майбутнє з цим клубом.

- Декілька років ти виступав за київський «Арсенал», отже, тебе не можна назвати байдужим до цього клубу. Яку реакцію викликає нинішня ситуація, що склалася у «канонірів»? Душа болить за них?
- Звичайно, я хвилююсь. Все ж таки, цей клуб дуже багато для мене зробив в плані мого зростання як футболіста. Я стежу за їх ситуацією і думаю, що все налагодиться. За останніми даними, клуб придбав Олександр Онищенко, думаю, що все буде гаразд. Команда буде виступати в чемпіонаті України і проб'ється в Лігу Європи, як і прагнула раніше.

- Який твій найулюбленіший і найнеулюбленіший європейський клуб, і чому?
- Таких клубів, які б я не любив, немає. Є симпатії до «Манчестер Юнайтед» і мадридського «Реалу», а антипатій, звичайно, немає. Хочу, щоб Лігу чемпіонів в цьому році виграв хтось інший, а не «Барселона». Буде цікаво якщо в турнірі переможе новий клуб. Наприклад, «Реал» давно не вигравав.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Куртуа прокомментировал скандальный эпизод с якобы голом в ворота Лунина
Футбол | 24 апреля 2024, 08:01 1
Куртуа прокомментировал скандальный эпизод с якобы голом в ворота Лунина

21 апреля «Реал» Мадрид обыграл «Барселону» со счетом 3:2

ВИДЕО. Экс-форвард Шахтера и Динамо забил в полуфинале Кубка Азербайджана
Футбол | 25 апреля 2024, 03:05 0
ВИДЕО. Экс-форвард Шахтера и Динамо забил в полуфинале Кубка Азербайджана

Владислав Кулач отличился за Зиру в ворота Габалы, команда вышла в финал соревнований

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
airwolf77
Працювати Андрюха,ще раз працювати...