Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 06 февраля 2013, 09:47
1440
1

Второй сбор Карпат подходит к концу + ФОТО

В среду львовские футболисты проведут последний контрольный спарринг

| Обновлено 06 февраля 2013, 09:47
1440
1
Второй сбор Карпат подходит к концу + ФОТО

Другий етап підготовки «Карпат» в Туреччині завершується. В середу команда проведе останній спаринг і пакуватиме валізи. Правда, до Львова повернуться не всі – дехто залишиться в Туреччині, дехто полетить до Києва, а хтось відправиться на Балкани, побачитися з рідними та близькими. Адже зимові збори це не лише фізичні і тактичні навантаження, але й психологічна втома. На жаль, турецький Wi-Fi не настільки потужний, щоб карпатівці змогли безперешкодно поспілкуватися з родиною хоча б за допомогою скайпу. 

Саме тому і веселощів стало менше. Зрештою, ніхто не забув про те, що «Карпати» знаходяться внизу турнірної таблиці, тому думки про початок чемпіонату змушують працювати серйозно, не даючи собі і партнеру жодних поблажок. На ранковому тренуванні тренери команди підготували для гравців цілу низку непростих вправ на координацію, а виконувати усі завдання доводилося з різними м’ячами. «Браво, браво, браво...» – аргентинський тренер з фізпідготовки Мартін Магістер підбадьорював тих футболістів, яким вдавалося повноцінно пройти усі випробування. 

Вже зранку було дуже спекотно. Очевидно, то був найтепліший день за весь час, що «Карпати» тренуються в Туреччині. Футболістам, зрештою, і так не холодно, адже вони постійно у дії, а увесь персонал – лікарі, масажисти, адміністратори та оператор познімали олімпійки і залишилися в одних футболках. Позначка термометра наближалася до 20 градусів тепла. 

Після координаційних процедур тренери перевели команду на інше поле. Почалися дуже цікаві дуелі між оборонцями та нападниками. Одним треба було забити, іншим не пропустити. Кількість гравців поступово збільшувалася, а кількість голів, відповідно, зменшувалася. Якщо на дворі було просто тепло, то на полі гаряче. На щастя, обійшлося без травм, хоч Микола Жовтюк досить жорстко зіграв проти Ґреґора Балажіца. Після допомоги словенець продовжив тренування і навіть забив красивий гол. До речі, уже не вперше центральний захисник демонструє непогані показники у плані завершення атаки. Удар у нього і точний, і сильний. 

Непоганий удар і в Павла Ксьонза, який виконав оригінальний трюк. Він, перебуваючи на одному полі, влучив м’ячем у ворота на іншому. Здавалось би, що особливих труднощів забити такий гол не складає. Але справа в тому, що між полями є перешкода – огорожа у вигляді 10-метрової сітки...









ФК Карпати

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

В Челси эпидемия травм. 9 человек в лазарете, еще несколько – под вопросом
Футбол | 28 марта 2024, 18:45 2
В Челси эпидемия травм. 9 человек в лазарете, еще несколько – под вопросом

Маурисио Почеттино столкнулся с кадровыми трудностями после паузы на матчи сборных

Хьюстон Динамо предложил $3 млн за форварда Шахтера – журналист
Футбол | 28 марта 2024, 09:16 10
Хьюстон Динамо предложил $3 млн за форварда Шахтера – журналист

Кевином Келси всерьез интересуются за океаном

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
airwolf77
Наші Леви !