Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 01 февраля 2013, 12:45
785
0

Волынь работает в режиме двухразовых тренировок

Луцкая команда проведет первый спарринг в Турции с «Крыльями Советов»

| Обновлено 01 февраля 2013, 12:45
785
0
Волынь работает в режиме двухразовых тренировок

 

У турецькому Белеку футболісти «Волині» продовжують виконувати програму другого тренувального збору, який триватиме до 13 лютого. «Хрестоносці» працюють в режим дворазових тренувань. Уранці на гравців щодня чекають силові вправи та фізпідготовка, по обіді – робота з м’ячем, ігрові вправи. У дні спарингів програма відповідно коригується. 
 
На території готелю «Глорія Гольф» є всі умови для проведення збору – якісне футбольне поле, басейн та тренажерна зала. Погода також сприяє тренуванням – у Белеку сонячно, не дощить, а температура сягає 12-14 градусів тепла.  
 
У неділю до «Волині» в Белеку приєднається захисник Ванче Шиков, який нині заліковував ушкодження вдома, у Македонії. Ванче розповів клубній прес-службі, що мікротравму він отримав наприкінці перших зборів, тренери вирішили не ризикувати його здоров`ям та надали десять днів на відновлення та фізіотерапевтичні процедури. 
 
У понеділок на «Волинь» чекає перший спаринг - із російськими «Крильямі Совєтів». Тренувальний збір самарців підходить до завершення. У Туреччині команда Гаджи Гаджиєва зіграла 0:0 із хорватським «Славен Белупо», виграла з однаковим рахунком 2:0 у луганської «Зорі» 2:0 та хорватської «Рієки». До гри із лучанами 14-а команда російської УПЛ ще поміряється силами із польським «Заглембе» і бакинським «Інтером». Контрольний матч між «Волинню» та «Крильцями» відбудеться 4 лютого о 17.00 на полі «Глорія Гольф».

ФК Волынь
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.