Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
2313
0

Карпаты в Турции: День рождения Кополовца + ФОТО

Львовяне продолжают подготовку к сезону

Другий день на турецьких зборах розпочався для «Карпат» вже з першої секунди 29 січня.

Саме в цю мить Михайло Кополовець отримав перше привітання з іменинами. Звісно, від свого сусіда Івана Мілошевіча.

Вже зранку Мішу вітали партнери по команді, а на першому тренуванні слово взяв і Ніколай Костов.

Він обійняв гравця і сказав, що Міша - дуже добра та весела людина, а також і те, що радий працювати з ним в команді.

Ще одна новина - це нова «зачіска» іспанського хавбека Крістобаля. Замість красиво укладеного чорного волосся, яке було на його голові ще в понеділок ввечері, у вівторок іспанця вже було важко впізнати. На запитання, що з ним сталося, Крістобаль сказав лише одне слово: «Лукас».

Щодо самого тренування, то розпочалося воно з вказівок головного тренера. Ніколай Костов наголосив гравцям, що «Карпати» не будуть просто грати в футбол. Вони повинні грати з особливою думкою, і до того ж швидко. «Я хочу, щоб «Карпати» стали найшвидшою командою в Україні» - сказав Тренер.

Щоб виконати таку установку, доведеться чимало попрацювати. Справу вирішили не відкладати у довгу скриню і почали просто з ранкового тренування.

Цього разу команда працювала вже з м’ячами - гравці відпрацьовували різноманітні комбінації, а Мартін Богатінов, Роман Мисак та Назар Лазарський намагалися зробити все для того, щоб не пропустити. Вдавалося з перемінним успіхом, але слід зауважити, що особливо багато голів забивали захисники - Пластун, Балажіц, Ксьонз та Бідловський.

Зважаючи на ясну погоду, «Карпати» тренувалися в більш піднесеному настрої. По-перше, на голову нічого не накрапало, а по-друге, працювати на фоні засніжених вершин гір все ж приємніше, аніж в тумані. А після закінчення заняття команда знову залізла до басейну. На запитання про приємність цієї процедури, іменинник як завжди віджартувався: «А якщо кота кинути в холодний басейн, то йому буде приємно?»...

Тим часом в готель, де живуть «Карпати», вселилася ще одна румунська команда. А щодо дітей, одягнутих в футболки «Галатасарая», розписаних зверху до низу автографами, то вони, схоже, почали впізнавати карпатівський герб. У перший день вони на нього не звертали увагу, а вже зараз у їхніх поглядах можна помітити, щонайменше, давню образу. Як же добре, коли тебе пам’ятають...

На другому тренуванні команда вже працювала у більш ігровому напрямку. Тренер вимагав високих швидкостей та максимальної концентрації.

Були й красиві голи. Зокрема, Лукас чудесно виконав штрафний, поклавши м’яча без розбігу в дев’ятку, класний удар низом вдався і Кополовцю. А вже після тренування на команду чекала вечеря з невеличким святкуванням: робота роботою, але і день народження найстаршого карпатівця також слід відзначити... 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Новый шанс сборной Украины. Анонс чемпионата мира по хоккею
Хоккей | 26 апреля 2024, 12:51 5
Новый шанс сборной Украины. Анонс чемпионата мира по хоккею

Команда Дмитрия Христича попробует выйти в Дивизион 1A

Гендиректор Черноморца прокомментировал перенос матчей с Шахтером в Киев
Футбол | 26 апреля 2024, 19:41 135
Гендиректор Черноморца прокомментировал перенос матчей с Шахтером в Киев

Анатолий Мисюра – о решении одесского клуба сыграть два матча в столице

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.