Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
1170
0

Олексій Михайличенко: „У команді повинна бути конкуренція”

У середу молодіжна збірна України нового скликання (юнаки 1986 р. н. і молодші) провела другий контрольний поєдинок проти литовських однолітків

Підопічні Олексія Михайличенка зіграли двома різним складами й у підсумку здобули переконливу перемогу - 3:0. Голи у першому таймі на свій рахунок записали Руслан Фомін, Денис Олійник, заключний красень гол зі штрафного забив Костянтин Ярошенко. По завершенні поєдинку старший тренер українців провів прес-конференцію.

Тренерський штаб задоволений підготовкою
„Ми задоволені результатами зборів і підготовкою команди. Збірна провела два матчі - проти білорусів та литовців. Вважаю, для початку нового шляху збірної виглядали досить непагано. Це був дуже продуктивний збір, який нам був необхідний, насамперед щоб познайомитися с хлопцями та награти декілька тактичних та ігрових схем. Приємно, що хлопці розуміють наші вимоги й намагаються їх виконати. У мене немає претензій стосовно цього збору, але й виділяти нікого не хочу. Я хочу наголосити: ми тільки на початку шляху, у команди є потенціал та, що мене найбільш радує, у гравців є думка у грі та швидкість”.

У команді повинна бути конкуренція
„У збірній гратимуть кращі на сьогодні футболісти. Тренери слідкуватимуть за цими футболістами та, безумовно, шукатимуть нових. У команді повинна бути конкуренція. Сьогодні ми бачили, що у всіх хлопців горіли очі, вони хочуть грати за збірну. Однак для нас головне не прізвище на футболці та колишні заслуги, а реальний рівень футболіста. У збірній гратимуть ті, хто справді сильні сьогодні, а не вчора.

Стосовно Мандзюка - ми дуже добре знаємо цього футболіста. У минулій грі він провів на полі всі 90 хвилин, тому на прохання київського „Динамо” відпустити його для підготовки до матчів Ліги чемпіонів та чемпіонату України.

Прикрість від попереднього розіграшу і хороший мікроклімат
Мабуть, поразка від болгар надовго залишиться в пам’яті. Не можу назвати якусь одну причину цієї поразки. Їх декілька. Можливо, ми не змогли налаштувати тих гравців, на плечі яких лягла відповідальність, пов’язана із віце-чемпіонством Європи. Плюс відсутність трьох ключових гравців: Чигринського, Романчука та Мілевскього. Проти болгар ми грали з листа, оскільки не провели жодного товариського матчу. Мені сподобалося висловлювання тренера збірної Франції після поразки від Шотландії: „Нас опустили на землю”. Єдине, що у французів, ще є час надолужити втрачене, у нас його не було. І не забувайте, досить жорсткий графік проведення цього турніру – також одна з причин.

Я радий, що гравці відзначають хороший мікроклімат в команді, значить, у цьому є й заслуга тренерського штабу”.

ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.