Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 28 января 2013, 10:39
1583
0

Роман МЫСАК: «Настроение должно быть рабочим»

Голкипер «Карпат» рассказал о своих ожиданиях от второго сбора

| Обновлено 28 января 2013, 10:39
1583
0
Роман МЫСАК: «Настроение должно быть рабочим»

 

Вчора, у другій половині дня «Карпати» відправилися до Туреччини, де упродовж найближчих десяти днів проведуть другий тренувальний збір зимового міжсезоння. Перед посадкою в літак воротар «зелено-білих» Роман Мисак відповів на кілька питань Інформаційного центру клубу. 

– Романе, з яким настроєм летиш на другий збір?
– Зараз зима, а значить настрій повинен бути робочим. Загалом він таким і є. Два дні вдома пролетіли дуже швидко. Побачив рідних, поспілкувався з друзями. Трохи перепочив, так що можна знову братися до роботи. 

– Фізично після першого збору почуваєшся втомленим?
– Ні. Почуваюся в хорошому тонусі, але втоми не відчуваю. Можливо, більше втомилися польові гравці. Вони кожен день мали зранку тренування з функціональної підготовки, під час яких було багато бігових вправ. Ми ж, воротарі, в них приймали участь лише двічі. Решта ранкових занять проводили окремо. Бігали ми менше – у воротарів своя специфічна програма підготовки, яка в себе включає багато спеціальних вправ, що необхідні для гравців нашого амплуа. А вже вечірні тренування, які були ігрового характеру, ми повністю проводили з командою. 

– На цих зборах команда не провела жодного спарингу. Тобі в подібних зборах раніше доводилося брати участь?
– Ні, такого в мене не було. 

– І які враження?
– Нічого, все нормально. Трохи, звичайно, не звично. Все ж на зборах кожних три–чотири дні зазвичай проводять гру, а тут ми півтора тижня тільки тренувалися. Та з іншого боку, в такий спосіб ми більш плавно втягуємося в новий сезон. Так що в цілому все нормально – збори, як збори, головне, виконали запланований тренерами об’єм роботи. 

– Погода цьому сприяла?
– За десять днів дощ і вітер були лише два рази і то по обіді. Тобто перше трування пройшло за звичної погоди, а потім починалася негода. Але тренуваня на полі лише один раз замінили фітнес-залом, а другий раз тренувалися під дощем, але на іншому полі. А так загалом погода була, можна сказати, футбольна. Не було ні холоду, ні спеки. Термометр показував +14-15°С. Якраз те, що потрібно для роботи. Тому вважаю, що з погодою нам повезло.

– А як загалом тобі умови для роботи?
– Все було на найвищому рівні, жодних побутових проблем. Від нас вимагалося лише одне – добре працювати на тренуваннях. 

– З ким ти мешкав в номері?
– З Володьою Бідловським. Ми ж з ним разом не так давно були в оренді у «Кримтеплиці». Щоправда, я вже півроку, як повернувся додому, в «Карпати». 

– Володя, напевне, також цього прагне? Як гадаєш, вдасться йому закріпитися в команді?
– В тому, що Володя хоче грати в «Карпатах» сумнівів у мене немає ніяких. Та це стане зрозуміло кожному, хто подивиться, як він віддається роботі на тренуваннях. Як на мене, він дуже хороший гравець і я вірю, що ми зному з ним будемо грати в одній команді, тепер вже в наших рідних «Карпатах».

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.