Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2175
0

Александрия подписала двоих футболистов

Наставник «Александрии» Андрей Купцов подвел итог первого учебно-тренировочного сбора

Головний тренер ПФК «Олександрія», Андрій Купцов, підвів підсумки першого навчально-тренувального збору.

«Я задоволений проведеною роботою під час першого навчально-тренувального збору, адже ми виконали більшість поставлених завдань. Гравці пройшли медичний огляд, проводили заняття у фітнес-залі та тренувались на стадіоні зі штучним покриттям. Також було зіграно два контрольних поєдинки, в яких ми перемогли кіровоградську «Зірку» (2:1) та кременчуцький «Кремінь» (3:1). Провівши ці поєдинки тренерський штаб перевірив функціональний стан футболістів, переглянув потенційних новачків та дав можливість гравцям пригадати минулорічні взаємодії на полі. Приємно, що в складі нашої команди є хлопці, які грають за молодіжну збірну України. Сподіваюсь, що Артем Полярус та Євген Банада зможуть закріпитися у збірній і будуть продовжувати свої виступи на високому рівні» - говорить Андрій Купцов.

Нагадаємо, що наступний навчально-тренувальний збір ПФК «Олександрія» проведе у Туреччині, який буде проходити з 26 січня по 23 лютого. Команда розташується у готелях Eftalia Aqua Resort та Alaiye Resort and Spa. За час перебування в Туреччині тренерський штаб планує провести кілька контрольних поєдинків, визначитись із новачками команди та посилено працювати над фізичною підготовкою гравців.

Разом з тренерами, масажистом та адміністратором команди до Туреччини вирушить 25 футболістів, серед яких є і два новачки, з якими вже підписані контракти – Сергій Лобойко та Ігор Гордя. Натомість не полетять на головний навчально-тренувальний збір Сергій Старенький, Ігор Чередніченко та Андрій Сахневич, у яких закінчилися контракти. Також не вирушить на збори Ілля Михальов, в якого закінчився термін аренди.

ІАЦ ПФК «Олександрія»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.