Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 23 января 2013, 13:24
4674
0

Оболонь: Без шансов на спасение

Игроки киевской команды рассказали о тяжелом финансовом положении клуба

| Обновлено 23 января 2013, 13:24
4674
0
Оболонь: Без шансов на спасение

Оскільки дізнатися безпосередньо з табору «пивоварів», яка насправді ситуація в клубі, досить проблематично, ми провели невелике опитування серед футболістів, які перебували в заявці «Оболоні» та «Оболоні-2» на осінню частину чемпіонату. 

Отже, ми запитали:
1. Чи вірите ви в те, що «Оболонь» виступатиме й у весняній частині чемпіонату? Чи пов’язані ви з клубом контрактними зобов’язаннями?

2. Чи має клуб заборгованість перед вами по зарплатні? Якщо має, то чи готові відмовитися від неї або ж боротися за свої кошти до кінця?

3. Яка ваша подальша доля?

Андрій КОНЮШЕНКО, 35-річний захисник:
1. Клуб залишився без інвестора. Ви думаєте, що без джерел фінансування команда зможе функціонувати? Думаю, першолігового колективу вже не буде.

2. Коли ми йшли у відпустку, нам так нічого й не виплатили. За останні п’ять місяців із суми зарплатні не дали жодної копійки.
За свої кошти боротимемося до кінця, ми все-таки виходили на поле. В іншому випадку, це, м’яко кажучи, несправедливо. Я, зокрема, заяву до Палати з вирішення спорів подав.

3. У мене 31 грудня завершився термін угоди з «Оболонню», став вільним агентом. Де продовжу кар’єру, не знаю. Поки що підтримую форму на зимовому турнірі пам’яті Олега Макарова.

Олексій ЧЕРЕМІСІН, 22-річний півзахисник:
1. У інвестора — заводу «Оболонь» — якийсь проект накльовується. Той же клуб «Оболонь-Бровар». А цієї команди, яка зараз у першій лізі, думаю, вже не буде. Хоча як воно далі, — невідомо, в мене, наприклад, ще контракт із клубом.

2. Борги по зарплаті є, але коли їх погасять, знаю, так само, як і ви (усміхається).

3. Нічого щодо свого майбутнього сказати не можу, адже керівництво ФК навіть не телефонувало й не повідомляло конкретно — збираємося чи ні та чи клуб існуватиме. Нині шукаю варіанти працевлаштування, та все ж сподіваюся хоч на якусь конкретику з боку «Оболоні».

Сергій МЯКУШКО, 19-річний півзахисник:
3. Поки що перебуваю в Санкт-Петербурзі на Кубку Співдружності з молодіжною збірною України, тож усі думки пов’язані з цим турніром. Офіційно представляю столичну «Оболонь». А вже коли повернуся, вирішуватиму питання, що стосуються клубної кар’єри.

Сергій СИБІРЯКОВ, 31-річний півзахисник:
1. 1 січня в мене закінчився контракт із «Оболонню». Чи існуватиме вона й надалі? Думаю, ні. Інвестор, наскільки зрозуміло, вже взяв собі інший проект — «Оболонь-Бровар».

2. Борги клубу, наскільки мені відомо, склали майже за півроку. Переді мною, зокрема, теж. Чи боротимемося за свої кревні? Звичайно. Деякі футболісти вже писали скарги до Палати ФФУ з вирішення спорів, незабаром зроблю це й я. Треба ж враховувати, що клуб можуть оголосити банкрутом, і тоді нічого не буде (зітхає).

3. Зараз є команда першої ліги, в таборі якої перебуваю на перегляді. Поки що не озвучуватиму, що це за колектив, але зовсім скоро вирушаю з ним на тренувальний збір.

В’ячеслав ТУРЧАНОВ, 21-річний півзахисник:
1. Що буде з «Оболонню», не знаю, бо вже не в клубі, нещодавно забрав звідти документи.

2. Заборгованість практично за шість місяців. Як вирішуватиму ці питання? Ще не знаю. Зідзвонимося із партнерами, можливо, зберемося разом, обміркуємо. Мабуть, напишемо до футбольних органів правосуддя колективного листа.

3. Перебуваю в пошуках нової команди. На щастя, пропозиції є, зокрема з прем’єр-ліги/

Олексій КОМАРОВСЬКИЙ, «Український футбол»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.