Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1535
1

У амбіційної команди – амбітні фани

У львовської «Енергії» є всі підстави пишатися своїм фан-клубом

У амбіційної команди – амбітні фани

Прийнято вважати, що футбол, як і його різновид футзал існує задля уболівальників. Без них він не мислимий. Присутність на трибунах активних фанів – є підставою для гордості будь-якої команди. В «Енергії» справді є ким пишатися. У «зелено-білих» дуже ініціативні фани.

Вони відвідують не тільки домашні, а й виїзні ігри своєї улюбленої команди. При цьому постійно намагаються урізноманітнити і удосконалити процес підтримки своїх улюбленців. Однією із останніх новацій фанів «Енергії» є присутність на іграх лева-талісмана, якого звати Алекс.   

«Члени фан-клубу регулярно зустрічаються для того, аби обговорити наші плани, майбутні заходи. На одній із таких зустрічей ми вирішили, що в «Енергії», чемпіона України обов’язково повинен бути свій талісман, – розповів клубному сайту президент фан-клубу Олексій Кучеренко. – Оскільки символом Львова є лев, вирішили що цар звірів буде талісманом нашої команди. Одяг для нього замовляли у приватної особи. Ця людина шиє на замовлення костюми. Для неї це також було новим досвідом – пошиття костюму-талісмана. Зі своєю роботою кравець впорався на відмінно. Лев вийшов спортивним, «накачаним», він повинен спонукати молодь до занять спортом. Той, хто носить костюм лева, достатньо зручно в ньому почувається, єдине – в ньому трохи спекотно. В костюмі багато поролону, який використали для того, аби наш талісман мав атлетичний вигляд. Але нічого, хлопці пристосовуються, в костюм наражаються в одних шортах, а відразу після матчу приймають душ. Це не є великою проблемою».

Найчастіше в костюм талісмана одягається Юрій. Він є членом фан-клубу «Енергії», має досвід роботи аніматором. Інколи Юрія хтось підміняє. 

Фан-клуб «Енергії» продовжує продукувати ідеї, завдяки яким прихильники «зелено-білих» будуть ще згуртованішими. Як тільки потепліє, вони планують спільно відвідати Мукачівський замок. Для них це не перше паломництво до пам’яток архітектури та історії. Фани «Енергії» уже встигли побувати в Олеському замку.

А на літо фани «Енергії» планують провести турнір серед уболівальників усіх команд Екстра-ліги. Керівництву клубу ця ідея сподобалася. «Терміни проведення турніру уточнюються. Орієнтовно, він може відбутися по завершенні сезону у червні, або у серпні, до чи після Кубка Львівщини-2013», – каже Олексій Кучеренко.

www.energia.lviv.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Power
Частина цих амбітних фанів має тонкі "дівочі" голоси , враження що сидиш а десь поруч дівчиська пищать від переляку. Але так синхронно , згуртовано.
А лев непоганий.