Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1465
0

Ураган: 10 років історії + ВИДЕО

В Івано-Франківську презентували книгу про футзальний клуб «Ураган»

Ураган: 10 років історії + ВИДЕО

Цікаві факти з історії, невідомі події з життя команди, яскраві фото минулого та сучасні знімки найбільших звершень, легендарні футзальні постаті - це лише короткий перелік тих цікавинок, про які йдеться у ювілейному виданні «Ураган. 10 років історії». 22 січня Народний футбольний клуб «Ураган» презентував ювілейне видання про 10-річну історію франківського клубу.

Унікальна подія об'єднала навколо себе тих людей, які чи то за власним бажанням, чи то мимоволі творили незабутню історію «Урагану». Це керівництво клубу, гравці, тренери, адміністрація, представники влади. І, звичайно, фотографи, журналісти, які зупиняють яскраві миті у фото та залишають влучні вислови на папері. Та, безперечно, відчайдушні фанати, які вірять у свою команду та з року в рік йдуть пліч-о-пліч з нею.

Всі ці люди зібралися в офісі НФК «Ураган», аби стати свідками ще однієї пам'ятної події, приуроченої до святкування 10-річного ювілею команди. Яскравий буклет європейського стандарту на розсуд громадськості представили ініціатор проекту - президент клубу Олександр Бубен, а також автори Олег Ланяк та Володимир Горощак.

«Мені дуже приємно, що підсумком нашого ювілейного марафону став саме цей буклет із символічною назвою «Ураган. 10 років історії». Понад 100 сторінок видання містять цікаві факти, які не зустрінеш ані в інтернеті, ані в газетах та журналах, ексклюзивні фотографії. Це наша перша така масштабна друкована робота, переконані, що не остання. Віримо, що ювілейне видання отримає схвальні відгуки футзальної громади та знайде своїх поціновувачів», - відзначив Олександр Бубен.

Сподіваємося, що ювілейне видання НФК «Ураган» знайде своїх шанувальників, і цей буклет стане гідним подарунком для друзів, колег та просто небайдужих до футзалу людей. Придбати книжку можна буде в офісі клубу, або під час домашніх матчів команди.

Олена ЯРЕМЧУК, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.