Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1632
0

Результативне повернення Голбана

За два дні "Карпати" зіграли два товариські матчі

Львівські „Карпати” у ці дні перебували у польському містечку Ленчна, відгукнувшись на запрошення місцевого клубу „Гурнік”, з яким провели товариську гру, а наступного дня „зелено-білі” помірялися силами зі ще одним клубом польської першої ліги (аналог української вищої) БКС „Белхатув”.

У першому спарингу підопічні Олександра Іщенка виступали в експериментальному складі. Зокрема ворота захищав 19-річний Богдан Когут з друголігових „Карпат-2”, а  на перегляді в складі „зелено-білих” перебували захисник Петро Ковальчук з івано-франківського „Спартака” та півзахисник Вадим Панас відомого за виступами у „Волині”. Карпатівці поступилися з рахунком 2:5. У складі поляків відзначились Баєвський (двічі), Куліг, Сурдиковський та Шиманек, у складі українців - Володимир Бобилєв та Руслан Платон.
 
А у п’ятницю ввечері, 6 жовтня, „Карпати” вже основним складом зіграли проти БКС „Белхатув” (Белхатув), який посідає друге місце у чемпіонаті Польщі і перемогли з рахунком 2:1. Склад львів’ян у цьому контрольному матчі: Тлумак, Федорів, Іщенко, Распопов, Тимчишин, Худоб`як, Шмаков, Годвін (Лапко, 46), Сучков (Кобін, 46), Голбан (Фещук, 46), Батіста (Бобилєв, 80).

Як бачимо, в основі знову з’явився молдаванин Александру Голбан, який після травми показує результативну гру в склад дублерів „Карпат”. Саме Голбан в першому таймі і відкрив рахунок. На початку другого тайму  поляки після розіграшу штрафного удару зрівняли становище, а переможний гол на 72-й хвилині провів Максим Фещук.

У суботу зранку делегація ФК „Карпати” повернулася до України, де готуватиметься вже до календарного матчу проти „Сталі”, який відбудеться у неділю, 15 жовтня.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ зі Львова спеціально для sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Таблица Ла Лиги после Эль Класико, победы Жироны и поражения Атлетико
Футбол | 23 апреля 2024, 12:00 0
Таблица Ла Лиги после Эль Класико, победы Жироны и поражения Атлетико

19–22 апреля состоялись матчи 32-го тура чемпионата Испании 2023/24

Игрок Реала заявил, что гол Барселоны в ворота Лунина должны были отменить
Футбол | 24 апреля 2024, 03:01 0
Игрок Реала заявил, что гол Барселоны в ворота Лунина должны были отменить

Тони Кроос считает, что Андреас Кристенсен придерживал его во время забитого мяча

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.