Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1676
0

ТВД - Універ-Автомар - 5:2: Замість горячого душу град голів

Наш кореспондент передає зі Львова

ТВД - Універ-Автомар - 5:2: Замість горячого душу град голів

ТВД та “Універ-Автомар” схожі команди. Обидва колективи є доволі молодими. Приміром за сумську команду грають відразу дев’ятеро 23-річних футзалістів. Не набагато старша й львівська команда. Окрім того, стиль цих команд є дуже схожим. У сьогоднішньому матчі особливо це було помітно у другій половині гри – коли обидві команди здійснювали швидкісні рейди до воріт опонента. Причому, як гості так і господарі демонстрували “відкритий” футзал.

Початок був спокійним. Команди не поспішали форсувати події на майданчику і очікували того моменту, коли суперник припуститься помилки. Першими схибили гості. Вони не прикрили Москалюка, який зумів з лінії штрафного майданчику вразити ворота опонентів – 1:0. Через хвилину Чеботарьов здійснив рейд по правому фланзі і завдав прицільного удару – 2:0. Пропущені два голи дещо знітили сумчан. Вони почали діяти не так впевнено, як до того. Натомість, окрилені успіхом “теведисти” раз по раз створювали “гольові” моменти поблизу воріт суперників. Але їхнім ударам бракувало точності. На другій хвилині другого тайму  Колесник відновив інтригу – він вийшов один на один з Дєнюжкіним і забив перший гол своєї команди у цій грі. Футзалісти обидвох команд за такого рахунку почали хвилюватися. Через це, значно побільшало сутичок на майданчику, а арбітрам довелося не раз втихомирювати емоції наставників. В одній з атак Маринюк у метрі від воріт отримав м’яч і був готовий завдати удар. Але Коваленко не знайшов іншого варіанту нейтралізації небезпеки поблизу власних воріт, як притримати будівельника за футболку. Арбітр призначив пенальті, який чітко реалізував Вахула. Тішилися цим успіхом львів’яни не довго. Їхню радість затьмарив гол найвищого гравця (200 см) в українській вищій лізі Гончарова 3:2. Гра проходила на зустрічних курсах. В центрі майдачнику м’яч практично не затримувався. В одному з епізодів м’яч влучив у руку одного з теведистів. Якби не ця рука, то гості забили гол. Але свисток арбітра промовчав. Міцнішими нерви виявилися у господарів. На 37-й хвилині у воротах сумської команди розписався Чеботарьов, а крапку у грі на 39-й хвилині поставив Пихней.

Після гри наставник “Універ-Автомар” Сергій Пєсоцький був дуже збудженим. Він накинувся на представників команди-господаря з вимогою надати йому програмку. Коли почув у відповідь, що цим питанням займається інша людина, “подякував” за гостиність. Коли ж пану Пєсоцькому надали програмку, він відмовився її прийняти. Згодом, за словами тренера сумської команди, його підопічні через відсутність гарячої води не змогли прийняти душ.

Віталій Колесник, капітан “Універ-Автомар”:
-- Дуже напружена гра. Гадаю, що обидві команди заслуговували на перемогу. Але цього разу фортуна була прихильною до господарів. Було багато емоцій, усі сперечалися з арбітрами. Але не варто це серйозно сприймати. Чого не зробиш у запалі боротьби. Той епізод, коли м’яч влучив в руку когось з теведистів, можна двояко оцінювати. Арбітр міг призначити пенальті, а міг, через те, що це не були зумисні дії, дозволити продовжувати грати. Суддя обрав другий варіант. Що ж, це його право і особисто я, жодних претензій до нього не маю.

Роман Ковальчик, головний тренер ТВД:
-- Я повністю задоволений грою своїх підопічних у першому таймі. У другій половині гри ми допустилися низки помилок. Дехто з гравців нашої команди зіграв нижче своїх можливостей. Ми створили чимало небезпечних моментів, але реалізація підвела. Не усі футзалісти приймали правильне рішення стосовно завершення атаки – у деяких епізодах потрібно було віддати ще один пас, а не пробивати самому. Тож, результатом задоволений, але над грою ще потрібно працювати.

Подробиці матчу ви знайдете в нашій онлайн-трансляції.

Гліб ВАКОЛЮК зі Львова спеціально для www.futsal.sport.ua

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.