Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1893
0

Енергія – Київ-Уніспорт - 5:3: У другому таймі у киян сіли "батарейки"

Звіт про матч від нашого кореспондента у Львові

У матчі “Енергія” – “Київ-Уніспорт” перший тайм суттєво відрізнявся від другого. Невисокі  на зріст гравці столичної команди випереджали господарів у швидкості. Загалом, з перших хвилин гри на майданчику точилася більш менш рівна боротьба. Особливо небезпечно атакував ворота столичних футзалістів Ткаченко, який мав дві реальні нагоди відкрити рахунок. У складі “Київ-Уніспорт” виділявся Дмитро Іванов. Невисокий футзаліст відчайдушно боровся до останнього у будь-якій ситуації. Завдяки власній швидкості, Іванов не раз завдавав неабиякі клопоти “енергетикам”. Саме йому вдалося відкрити рахунок у грі – він на сьомій хвилині вдало зіграв на добиванні – 1:0. Пропущений гол змусив “енергетиків” активізуватися. Атакувальні потуги вдалося реалізувати через п’ять хвилин – зрівняв рахунок після прострілу Легчанова Паршиков. Потім гра знову перейшла у спокійне русло. Небезпечно атакують обидві команди. Але усе-таки дещо гостріше діють господарі. Однак, вони знову прогавили випад опонентів – на 18-й хвилині масовану атаку киян влучним ударом завершив усе той же Дмитро Іванов.

Безумовно, у перерві наставник “Енергії” Юрій Кобзар знайшов потрібні слова для своїх підопічних. Адже після 15-хвилиного відпочинку господарі влаштували справжню облогу воріт гостей. Більшість гравців “Енергії” могли відзначитися. Але першим це зробив Сергій Якунін – на 21-й хвилині він скористався пасом свого тезки Ткаченка і впритул розтріляв ворота Тарана – 2:2. Натиск на ворота “Київ-Уніспорт” не завершився. Галичани створили чимало небезпечних моментів. Але в деяких епізодах їм бракувало влучності, в інших дива демонстрував страж воріт столичної команди Дмитро Таран. Але навіть хороша реакція воротаря не врятувала “Київ-Уніспорт” від голу Паршикова, який вдало підправив м’яч після пострілу Легчанова. Таким чином Паршиков оформив дубль у цьому матчі. Через дві хвилини це зробив також Легчанов – він вискочив віч на віч з воротарем і забив свій другий гол у матчі – 5:2. А за секунду до закінчення матчу вдалося відзначитися й другому з братів Іванових - Вадиму, який забив дальнім ударом - 5:3.

Сергій Вацяк, капітан “Енергії”:
-- Жодної недооцінки суперника не було. У минулому сезоні ми програвали цій команді. Таке не забувається... Тож, добре знаємо про силу “Київ-Уніспорт”. Просто у першому таймі гра дещо не складалася. У перерві наставник закликав діяти впевненіше. Думаю, у нас це вийшло. Ми створили чимало небезпечних моментів. Вдалося довести гру до переможного завершення. Але при цьому ми багато “гольових” моментів не реналізували. Є над чим працювати у майбутньому.

Дмитро Іванов, гравець “Київ-Уніспорт”:
-- У першому таймі ми на рівних грали з “Енергією”. У другому таймі “батарейки” сіли, і ми віддали ініціативу опонентам. У Львів ми приїхали потягом, з вокзалу відразу приїхали до палацу спорту. Близько години мали на розмови – оце і увесь наш відпочинок після виснажливої дороги. Окрім того, важко п’ять ігор поспіль проводити в сімох. Коротка лава запасних виснажує. З гравцями у нас завжди були проблеми. Керівництво перед нами не ставить жодних завданнь на сезон. Як на мене, то “Київ-Уніспорт” готує гравців для інших, заможніших команд. А про турнірні перспективи говорити не доводиться.

Подробиці матчу ви знайдете в нашій онлайн-трансляції.

Гліб ВАКОЛЮК зі Львова спеціально для www.futsal.sport.ua

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стала известна точная сумма, за которую Перес готов продать Лунина
Футбол | 24 апреля 2024, 07:01 8
Стала известна точная сумма, за которую Перес готов продать Лунина

По последним слухам, Андрей не согласился на продление контракта и может покинуть клуб

Карлос ЭСПИНДОЛА про Лунина: «По-прежнему прекрасная игра вратаря «Реала»
Футзал | 18 апреля 2024, 12:54 0
Карлос ЭСПИНДОЛА про Лунина: «По-прежнему прекрасная игра вратаря «Реала»

Вратарь сборной Бразилии по футзалу отметил игру Андрея Лунина против «Манчестер Сити»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.